ATOBABI Auto Telecomanda Coperta de Piele de Cazuri pentru Toyota Camry Highlander Coroana Prado 3 Butoane Inteligente Cheie Cu Breloc

24.95lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Note Și Sfaturi

1. Atunci când comandați, vă rugăm să completați completați informații despre destinatar ( adresa , codul poștal , numărul de telefon și numele complet ), rusă cumpărătorul TREBUIE să-și numele complet.

2. Vom alege cel mai bun mod de a livra bunuri, orice probleme, nu ezitați să ne contactați, vă mulțumesc!

3. Dacă doriți să cumpărați o cheie de mașină caz, vă rugăm să asigurați-vă că cheia de la mașină este la fel ca noi! Vă rugăm să acorde o atenție la cheie masina imagine de detalii produs.

ATOBABI Auto Telecomanda Coperta de Piele de Cazuri pentru Toyota Camry Highlander Coroana Prado 3 Butoane Inteligente Cheie Cu Breloc Caracteristică: Moda de Înaltă Calitate din Oțel Inoxidabil Breloc. Perfect de Tăiere și Sewning. Primul Strat De Piele. Proiectare 3D Aduce un Touch Confortabil. Excelent Potrivire Dimensiune Cheie Și Precisă Butonul De Poziție. Foarte Bună Protecție Cheile De La Mașină Și Decor. Potrivit Pentru: Pentru Toyota Camry Highlander Coroana Prado Doar Ca Referință! Vă rugăm să vă Asigurați Ta Curentă Cheia Originala este exact același ca și cheie în imagine. ( Dacă nu puteți Asigurați-vă că, vă Rugăm să ne Contactați. ) Specificatii: Culori: Negru Culoare cu Linie Rosie Material: de Înaltă Calitate, Strat superior din Piele Pachet Inclusiv: 1 x Cheie de Mașină Caz Acoperire ( Nu Include Cheie de Masina ) Avantajele oferite De Magazinul Nostru: - de Bună Calitate Și Pret de Fabrica! - Multe Tipuri de Transport Fel, Nu Numai mai Rapid, Dar, de Asemenea, mai Ieftin! - De profesionisti QC Grup Va Verifica Coletele Inainte de a-L expediez. Asigura Zero Defecte Livrare.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 18cm x 15cm x 3cm (7.09in x 5.91in x 1.18in)
Greutate Pachet 0.06kg (0.13lb.)
Nume De Brand ATOBABI
Numele produsului Starlionr Piele Naturala Cheia De La Mașină Caz
culoare Culoare negru cu Linie Roșie
Butoane 3 Butoane
SE POTRIVESC PENTRU Pentru Toyota Camry Highlander Coroana Prado 3 Butoane Cheie Inteligentă
Picătură de transport maritim Bine ati venit
Model produs GLC Pentru Toyota
Tip De Material Partea De Sus Strat De Piele

Produse similare