Neregulate sclipici Manichiura Acril Unghii cu Sclipici Pulbere roz Cameo Mare Zdrobit Stralucitoare Gheata Mylar Shell Sclipici Podwer 10

21.88lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Neregulate sclipici Manichiura Acril Unghii cu Sclipici Pulbere roz Cameo Mare Zdrobit Stralucitoare Gheata Mylar Shell Sclipici Podwer 09

Caracteristici: 100% de Brand nou în pachetul de vânzare cu amănuntul design Foarte popular, am făcut cea mai bună calitate Se Face Unghiile sa Arate Elegant și Special Compatibil cu Ambele Unghiile Naturale și Artificiale și Ușor să se Aplice, de Asemenea, ar putea fi Folosite pentru a Decora Unghia, Telefon Mobil Caz, Carte de Invitație, Body-Art, etc. Instrucțiuni: Curățați suprafața de unghii , perie și de bază de unghii Pot fi folosite cu lac de unghii, gel UV sau acril unghii , etc. Puneți-l pe unghii și corpul. Perfectă pentru utilizarea acasă sau Pro utilizare.

Greutate netă: 50g/100g/200g/500g(alegeți opțiunea)

Culoare: Ca Imagine Arată

Pachetul inclusiv: 1bag Neregulate dimensiuni de unghii cu sclipici

internațională de Cumpărători – vă Rugăm să rețineți:

-Acesta nu este inclus în taxele de import, impozitele, taxele în prețul articolului. Vă rugăm să verificați cu contry personalizate de birou ce costuri suplimentare vor fi adăugate. Este diferenta de la fiecare țară.

Transport:

Toate elementele vor fi dilivered în termen de 3 zile de lucru prin China Post Airmail atunci când plata este terminat. Elementele vor ajunge în 35-60 zile. Ora de sosire depinde de o serie de factori și diferite domenii. Dacă nu puteți suporta perioada de livrare, vă rugăm să alegeți niște vânzători locali, multumesc!

Retur:

Coletul de retur trebuie să conțină toate ambalajul ORIGINAL, materiale si accesorii. Și vă rugăm să ne contactați înainte de a-l returna. Multumesc!!!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 15cm x 18cm x 3cm (5.91in x 7.09in x 1.18in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
NET WT 50/100/200/500g
Cantitatea 1 Bucata
culoare roz
Numărul De Model ML31110
Material Paiete unghii
Tip De Element sclipici unghii

Produse similare