Queenway QS-8 8" Subwoofer Subwoofer Activ SUB Pian Vopsea Lac Activ+Pasiv Difuzor Unitate AC100-240V 200W

791.29lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Salut vizitatori și cumpărători, bun venit pentru a Queenway magazin!

Despre produsele detalii, iată-ne, vă spun cu atenție: aceste detalii produs prin Vilatudor.ro sistem, unele dintre acestea nu sunt corecte sau chiar greșit. Deci corect produsele specificul este de o descriere detaliată. De obicei, o descriere a unor imagini și mai multe cuvinte. Și dacă sunteți în 110V spate. Vă rog să observați elementele de tensiunea de intrare. Cum nu putem marca pe câteva elemente.

Despre transport international/taxa de transport, dacă taxa de transport este scump, vă rugăm să ne contactați. Uneori putem găsi câteva mai ieftin mod de transport maritim și vom 100% răspunde la tine! Vă rugăm să verificați cu atenție de ambalare/cutii/colete atunci când expeditorul livrare.

Caracteristici

World Class Amplificator Digital Tehnologie

Aceste alimentat subwoofere încorporează cele mai recente amplificator digital tehnologie pentru a maximiza performanța în timp ce generatoare de căldură. În modul de așteptare, subwoofer-ul consumă mai puțin de 0,5 w, făcându-l unul dintre cele mai "verzi" soluții disponibile.

High-Gloss Cabinet

Mobilier atractiv-calitate cabinetul oferă cea mai bună rigiditate și claritate a sunetului. Negru lucios sau alb poate integra în orice cameră.

Tuned Performanța Sistemului

Oferă spate-montat de control al volumului, low-pass crossover de ajustare ,și(0-180 grade)faza de control pentru a asigura un nivel optim de integrare de sistem, oferind un amestec fără sudură de o incredibilă de muzică și film de neuitat.

Semnal-Senzor Pentru Controlul Automat Al Puterii

Există două modul de alimentare cu subwoofer :Întotdeauna Pe și de Auto-Simț. Când Auto Sens este selectat ,subwoofer-ul va trece automat la o economisire a energiei modul de așteptare până când un semnal de intrare este detectat. Puterea se va aprinde ori de câte ori o cantitate minimă de semnal este detectat pe mufele de intrare, și din nou, atunci când nici un semnal este prezent pentru aproximativ 15 minute.

Placat Cu Aur De Intrări

Utilizează numai cea mai înaltă calitate intrări disponibile pentru a maximiza performanța . Intrări Stereo sunt incluse pentru conexiuni rapide. Pentru home theater utilizare, RCA stânga dezechilibrat de intrare, de asemenea, servește ca un LFE(Low Frequency Effects)de intrare pentru o conexiune directă de la receptor sau procesor.

Aceste compact series powered subwoofer oferi un impact crucial într-un sistem home theater,deoarece scăzut frecvențele joase sunt omnidirectional, puteți, de obicei, locul subwoofer-ul doar despre oriunde în casa ta sala de teatru cu rezultate bune

Despachetarea și inspecție:

Atunci când primiți subwoofer deschide cu grijă cutia și scoateți difuzor și verificați-l pentru orice fel de daune.Subwoofer-ul a părăsit depozitul nostru imperfect condiția ca orice prejudiciu care a survenit, probabil, s-a întâmplat în tranzit .

Dacă pentru un motiv oarecare subwoofer nu ajunge deteriorat.Vă rugăm să contactați queenway imediat pentru instrucțiuni suplimentare cu privire la returnare.

Din cauza cantitatea de vânzări motiv, nu avem puterea de a construi după-vânzare service center în local. Dar produsele noastre prețul este mai ieftin în aceeași calitate, suntem încercarea de a oferi servicii mai bune! Perioada de garanție pentru toate produsele noastre este de 2 ani. În termen de 2 ani, putem oferi reparatii piese gratuit. și tu nu trebuie să plătească taxa de transport maritim din China, nu este nevoie de cumpărător și vânzător de cooperare de problema de diagnoza. După 2 ani în prezent, va putem oferi reparatii piese gratuit. Dar cumpărătorul ar trebui să plătească taxa de transport maritim din China.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 35cm x 35cm x 40cm (13.78in x 13.78in x 15.75in)
Greutate Pachet 10.0kg (22.05lb.)
modul de sunet PCM
Nume De Brand QUEENWAY
Formate De Disc Nici unul
Numărul De Model Queenway QS-8
Data De Lansare 2015
Canale 2.1
Caracteristică Specială Mini Sistem
Difuzor Tip De Conexiune Transmisie HDMI
Carcasa Difuzor Material Metal
Tip De Jucător Nici Un Jucător Nu

Produse similare