LED96+ LED Proiector 1080P 5500lumens Cu perdea sau suport HDMI USB 1280x800 Full HD sistem Home theater proyector proiector 3D

803.00lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Faceți clic pe imagini pentru a vedea alte Accesorii opțiunile din această LED96+ proiector pentru tine:

Faceți clic pe imagini

pentru a vedea alte cele mai populare sau cele mai noi Proiectoare pentru tine:

Opțiunea 1 conține: LED96+ proiector + cortina + 8G Card SD + 1.5 m cablu HDMI + cablu VGA + ochelari 3D(3pcs).

Opțiunea 2 conține: LED96+ proiector + cortina + 10m cablu HDMI + cablu VGA + ochelari 3D(3pcs).

Opțiunea 4 conține: LED96+ proiector + suport + 10m cablu HDMI + cablu VGA + ochelari 3D(3pcs). Opțiunea 7 conține: LED96+ proiector + 1,1 m de Aterizare suport + 1.5 m cablu HDMI + cablu VGA + ochelari 3D(3pcs). Notă : Acest proiector are Opțiunea 1, Opțiunea 2 Opțiunea 4, Opțiunea 7, Vom trimite opțiunea 4 în mod implicit, Dacă doriți Opțiunea 1 sau Opțiunea 2 sau Opțiunea 7, vă Rugăm să lăsați un mesaj la momentul achiziției.

Notă:

Aceasta este LED96 versiunea standard, nu Există nici o funcție wi-fi și de rețea, cablu de interfață, Dacă doriți pentru a aduce Android și funcția WIFI LED96, puteți să-l cumpere de la acest link.

Notificare:

Dacă selectați Opțiunea 1 sau Opțiunea 2 , nu putem trimite prin DHL de livrare măsuri. Deoarece ecranul cortina este mai mult decât 130cm și este prea lungă pentru a fi trimis prin DHL. Mereu ne trimite prin FEDEX pentru tine. Deci, dacă doriți pentru a cumpăra Opțiunea 1 sau Opțiunea 2 , pls nu selectați DHL. Dacă selectați DHL, ne-ar trimite de livrare alte măsuri pentru tine.

Despre tipurile de cortina Ecran: Există două tipuri de 16:9 sau 4:3

Vă rugăm să ne lăsați un mesaj ce tip de cadou opțiune vă place,în caz contrar va trimite 16:9 pentru ca default.

Stimate cumpărător, Tyson Comerț exterior Inc. au magazine online Profesionale,en-gros și cu amănuntul de vânzare diferite tipuri de Produse Electronice fabricate în China. Vom face noastre cele mai bune pentru a servi pentru tine. Scopul nostru este de a Face cele mai Bune noastre pentru a Vă Servi pentru a Oferi de Fiecare Electronice Produse de care ai nevoie. Am promisiunea de a oferi cea mai mare rata de cantitate și de preț. Sincer si calitatea este principiul nostru de afaceri. Satisfactia dumneavoastra este important pentru noi și apreciem afacerea ta.

Vă rugăm să acorde termen de 7 zile de la comanda.

Serviciul Standard este China post airmail sau Hong Kong post airmail.

În regim de urgență Serviciul este China post EMS.

Am expediat de luni până sâmbătă, cu excepția sărbătorilor legale. Vă rugăm să ne trimiteți un e-mail ÎNAINTE de a dvs. de plată dacă doriți să schimbați adresa de livrare.

Servicii Standard durează aproximativ 18-25 zile lucrătoare. Vă rugăm să rețineți că acest serviciu NU poate fi urmărită.

Accelerate de Serviciu durează aproximativ 10-15 zile lucratoare. Este urmărită de către țara dumneavoastră post office-ul Sau China EMS-ul).

Timpul de expediere în timpul Sezonului de Vacanta (Craciun, Anul Nou Chinezesc etc) ar putea fi mai mult decât de obicei timp. Vă rugăm să adăugați un alt 5-10 zile ca o întârziere.

1. Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

2. Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare. Puteți sugera, de asemenea, adecvat valorii declarate.

1. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate la noi în termen de 7 zile de la data primirii. dacă timp de peste 7 zile,se consideră că este FOLOSIT și NU vom emite o rambursare sau înlocuire.

2. În cazul în care ați primit un element greșit, Elementele trebuie să fie returnate în ambalajul original, nefolosite condiții și trebuie să fie, de asemenea, în cutia originală și de ambalare.

3. La primirea revenit pachet în starea inițială, și ambalare, cu toate componentele și accesoriile. Va vom returna banii plătiți integral. După atât cumpărător și vânzător a anula tranzacția pe Sistemul.

1. Toate Elementele depinde, avea 24 de luni Fabricarea modelului de Garanție (excluzând elementele deteriorate sau utilizate în mod abuziv după primirea) Accesorii de vin cu o Garanție de 3 Luni.

2. Dacă unele elemente se întâmple vina timpul utilizării, vă rugăm să ne spuneți motivul specific și dovezi pentru dovada este un element problemă. Apoi va vom trimite noul articol să vă prezint și cum să-l repare gratuit. Costul de transport maritim urs atât vânzător și cumpărător în jumătate.

Satisfactia dumneavoastra este important pentru noi și apreciem afacerea ta.

Avem o echipa pentru a sprijini serviciul nostru pentru clienți, și vă va oferi cu ghidul de instalare, astfel încât vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice întrebări. Nu ezitați să ne contactați în orice moment, înainte și după achiziție; ne-am angajat la 100% satisfacție a clienților. Ne-am întors angajamentul nostru cu servicii superbe, 100% banii înapoi și o garanție de satisfacție.

Licita Cu Incredere!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 6.5kg (14.33lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 40cm x 35cm x 20cm (15.75in x 13.78in x 7.87in)
Bec De Putere 180W
Stil LCD
Rezoluție 1280x800
Rezolutie Max 1920*1080
Canale NO
Caracteristică Specială Ochelari 3D
Numărul De Model LED96+

Produse similare