XISHIMEI Nou Bio-argint ginseng gel original, de Export Colecția

48.41lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


XISHIMEI

Bio-argint Ginseng Gel

NE 8.636.236.B2

Brevet Nume: "Metode de Producție de Perla Pulbere de Portelan Minge de Rulare și Apă de Slefuire"

Brevet NR.ZL2004 1 0014725.2

Brevet Nume: "Metode de Producție de Perle Naturale Cosmetice"

Ginseng: alte numele este magic iarba sau solul de elită. Ginseng sălbatic este foarte rară, numele popular este "Ginseng Sălbatic". Acest clasice înregistrări, "ginseng poate înviora primordial qi, de a promova producția de fluide din corp și hrăni feminin și compozitiilor Qi și sânge."Ginseng-ul conține mai multe tipuri de ginseng saponina, în care conținutul de monomerice saponina Rb1, general de aminoacizi și proteine este mai mare. Ginseng-ul conține, de asemenea, multe tipuri de microelemente, care a fost deja declarat de către știința modernă. În timpul Dinastiei Ming, au fost înregistrați în 《Puji baza de prescriptie medicala》, scris de Zhu Di, că"cinci ginseng pilula" a făcut din ginseng ca tribut a fost trimis la Palat pentru a lasa frumusetea de a îmbunătăți aspectul ei.

Argint: Lishizhen, un celebru doctor în Dinastia Ming, a dat indicații clare în Compendiu de Materia Medica," Țeapă poate scuti de neliniște a corpului și a minții, check tendințe nesănătoase; și a aplicat pentru o lungă perioadă de timp, se poate face corpul să se simtă sprinten și ușor, și oamenii vor trăi o viață lungă." Activitatea de cercetare științifică a personalului în Wuxi Xishimei Companie de Cosmetice au adoptat o tehnologie specială pentru a face natural de argint în bio-argint. Acest produs conține bio-argint și ginseng abstractizare, care se face prin baza de prescriptie medicala științifică. Nutrienți în ginseng poate hrăni bine fata ta. Aplicat cu regularitate, se poate face față delicate, roz și strălucitoare, treptat, și de a face oamenii să se simtă mai tineri.

Direcția: de Două ori pe zi, dimineața și seara, După spălarea feței, se aplică o cantitate mică de acest gel,Freca uniform și masaj sightiy pe toata fata. Veți obține cel mai bun efect.

Producător: WUXI XISHIMEI COSMETICE CO,LTD

Locul Original:Wuxi,Jiangsu

Adresa:38 Chunsun M. Rd,DongTING,Xishan District,Wuxi

Standard Cod:QB/T1857 Canalizare Licență(2009)07-XK-0024

Perioada de depozitare:trei ani de Licență de Afaceri:XK16-108 0518

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.201kg (0.44lb.)
Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Tip De Unitate bucata
Tip De Element Crema
Numărul De Model 001
Utilizarea Fata
NET WT 60 g
Gen De sex feminin
Caracteristică Hidratare
Ingredient Pe bază de plante

Produse similare