Temperatura solului și de umiditate senzor de detectare a Temperaturii Solului/Senzor de Umiditate - SHT10 transport gratuit

110.22lei

Adauga la lista dorintelor

Componente Active

Descriere produs


Ia-ți proiect de grădinărit la nivelul următor cu un SHT-10 bazat senzor de sol. Senzorul include o temperatură/umiditate modulul senzorului de Sensiron într-o aglomerare de metal ochiurilor de plasă de cofraje. Carcasa este rezistentă la intemperii și va păstra apa curgând în corpul senzorului și dăunătoare, dar permite aerului să treacă prin care se poate măsura umiditatea (umezeala) solului. Acesta este conceput pentru a fi submersibil în apă, dar este întotdeauna cel mai bine pentru a evita pe termen lung (peste 1 oră la un moment dat) submersie, dacă ai nevoie de ceva care poate fi scufundat timp de peste o oră, poate doriți să găsiți un alt senzor. Acesta poate fi, de asemenea, pur și simplu plasate în afara pentru exterior vreme de detectare.

Lecturi de umiditate au 4.5% precizie, temperatura este de 0,5% precizie. Un microcontroler este necesar pentru a interfeței. Senzorul nu este spălat după reîncadrare și este rehidratat conform datasheet cerințe.

Senzorul este în esență doar o Sensiron SHT-10 cu 4 date/putere cabluri adus astfel încât orice SHT-1X cod pentru un microcontroler va lucra. Senzorul funcționează cu 3 sau 5V logica. 1 metru lungime cablu are patru fire: Rosu = VCC (3-5VDC), Negru = Masă, Galben = Ceas, Verde = de Date. Pentru Arduino, este o la îndemână Sensiron bibliotecă cu exemplu. Pentru Elice, există o SHT1X senzor de obiect. Nu uitați să conectați un rezistor 10K de la albastru linie de Date la VCC.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.3kg (0.66lb.)
Dimensiunea Pachetului 15cm x 10cm x 10cm (5.91in x 3.94in x 3.94in)
Tip De Unitate bucata
Nume De Brand ZHIPU

Produse similare