Noi Vibratoare Dubla Penetrare Femeia Patrunde Barbatul Analsex Penis Artificial, 5.5" Negru Curea Silicon Pe Penis Anal Plug, Produse Pentru Sex, Adult Jucarii Sexuale

36.58lei

Adauga la lista dorintelor

Jucarii Sexuale

Descriere produs


Introducere: Experiență sporită excitatia si o erectie puternica cu aceasta curea silicon pe atașate cocoș și mingi de inele. Bucurați-vă de o presiune ușoară la baza penisului și sclipitoare dubla penetrare din realiste sonda. De inserție este ușor și plăcut datorită firma, design realist. Sale conice, realiste sfat absolvenți ta împlinire și un ușor curbat, cu mucegai arborelui adaugă subtil în textură pentru a trimite furnicături coloanei vertebrale anal senzatii prin iubitul tău. Aplicați o cantitate generoasă de apă pe bază de lubrifiant la arbore și bile și întinde mic inel dragoste peste erectia. Glisați-l la baza penisului pentru a găsi un loc confortabil, strâns poziția de a realiza o mai greu și mai puternică erecție. Pentru un plus de constricție și stabilitate, se întind de-al doilea inel de peste scrot. Caracteristici cheie: Dublu inel de penis cu realiste prober pentru penetrare dubla distractiv Creste rezistenta pentru purtător, și plăcere pentru receptor Realiste cap și texturate arborele crește stimularea Fabricat din silicon hipoalergenic pentru corp-joacă în condiții de siguranță inel de Penis se întinde între 1,1 - 2,5 inci Minge inel se intinde intre 1.7 - 5 inche Dimensiune:dimensiune Deget(Începător, dimensiune) produsul este ambalat discret în cutie de transport, fără de afișare cu amănuntul casetă, vă Rugăm să contactați pentru un cost suplimentar dacă aveți nevoie de cutie de vânzare cu amănuntul, pentru a le revinde scop.

1. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință. 2. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta. 3. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 45 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu cât mai curând posibil. 4. În scopul de a asigura recevie articolul dvs. sunt scutite de impozit la import, vom transportate fără ambalaj original și Fiecare parcelă va fi valoarea declarată cu mai puțin de 5 dolari, si declara ca "echipamente de fitness", 5. Vom lăsa FEEDBACK-ul POZITIV de la primirea de plată. Vă rugăm să ne contactați dacă nu sunteți mulțumit cu elementul după ce-l primească. Dacă aveți întrebări, faceți Clic pe Ajutor:

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)
Nume De Brand umania
Tip De Element Dildo-uri
Dimensiune Beginner size
culoare Negru
tip 1 femeia patrunde barbatul
Numărul De Model femeia patrunde barbatul
Tip 3 dubla penetrare
tip 2 analsex penis artificial
Material Silicon Medical

Produse similare