Original KingMa pentru Xiaomi Yi 1 Caz Impermeabil, Mi Yi de 40 de milioane de Scufundări Sporturi Cutie rezistent la apa, Yi de Acțiune aparat de Fotografiat aksesoris Accesorii

30.84lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Fierbinte vinde kituri:

Original KingMa Pentru Xiaomi Yi 1 Accesorii aparat de Fotografiat Impermeabil Caz Geanta pentru Camera Xiaomi Yi Bolsa Sac se toarnă appareil photo

Pachetul Inclus: 1 X Caz Rezistent La Apa Pentru Xiaomi Yi 1 Camera

Notă: nu include Camera

Vă rugăm să rețineți: Această impermeabil shell linie de gaz,acest lucru nu este zero,este injectarea în cazul conductelor de gaze.fiecare produs toate au . Deschide mor gaură în cazul în care conductele de gaz nu pot fi evitate, nu există nici un efect cu privire la utilizarea, am terminat de testare.Dacă vă deranjează, vă rugăm să nu cumpere.

Principalele Caracteristici: nume Produs: carcasa rezistenta la apa pentru xiaomi yi de acțiune aparat de fotografiat material: plastic dur si otel inoxidabil Greutate:85g Caracteristică: 40 de metri rezistent la apa Tip: rezistent la apa caz pentru xiaomi yi sport camera Aplicabile pentru xiaomi yi de acțiune aparat de fotografiat Gama de aplicare: schi nautic,schi,echitatie,de conducere,scufundări,alpinism,parasutism Acest caz impermeabil poate proteja aparatul de fotografiat impermeabil subacvatica 60m,Să vă bucurați de fotografie. Acest caz impermeabil utilizare mare permeabil material, ea nu va afecta efectul de camera. Cu carcasă rezistentă la apă, surfing presiunea nu va afecta circulația și efect de aparat de fotografiat. În iarna rece, rezistent la apa caz, de asemenea, aduce ceea ce vrei efect video. Notă: materialul de impermeabil caz este PC-ul, Dropproof, dar, în scopul de a asigura performanță impermeabil, vă rugăm să prețuim. Vă rugăm să verificați dacă impermeabil cerc parte este finalizată înainte și după utilizare, curățați și nici un corp străin.

Plata: acceptam platforma suporta cumpărători prin card de credit (RMB canal și $canal), WEBMONEY (WM), TT remitențe, remitențe, qiwi wallet, Brazilia boleto acest lucru în mai multe moduri. Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda. Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou, plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

Livrare: Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport. Vom trimite articole în termen de 3 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată. Noi nu uarantee timpul de livrare cu privire la toate transporturile internaționale ca urmare a diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat. Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat. Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale. 1) timp de Livrare: va Vom trimite produsul în termen de 2 zile de când am obține plata. (Cu exceptia sarbatorilor) vă Rugăm să asigurați-vă că Vilatudor.ro adresa este actualizat și detaliat. Și dacă doriți să schimbați adresa de livrare, dupa plasarea comenzii, vă rugăm să ne anunțați prima dată. Vă mulțumesc! După ce am trimis mărfurilor, va vom trimite prin e-mail informații de transport maritim, precum și numărul de urmărire. 2) timpul de Livrare: în General , cele mai multe țări timp de transport maritim sunt ca de mai jos , din cauza variație a serviciilor poștale în diferite domenii , unele zone poate dura mai mult. Dacă v-ați întâlnit problema , bun venit gratuit căzut contactați-ne , vom răspunde .

Noi oferim UN AN de Garanție pentru toate produsele menționate. Dacă primiți un defectve unul, acesta poate fi returnat în termen de 10 zile după ce a semnat pachetul. Vă rugăm să fi observat că returnat trebuie să fie în original condiții și cumpărător ar trebui să goale taxa de returnare.

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv va fi cele mai bune noastre de a reveni pentru a vă servi. Dacă vă simțiți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să lăsați-ne feedback-ul dumneavoastră pozitiv. Feedback-ul dvs. va fi foarte apreciat și ne va ajuta să vă servească mai bine. Ne bazăm pe satisfacția dumneavoastră pentru a reuși. Prin urmare, feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi. Dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru,vă Rugăm să ne lăsați feedback-ul Pozitiv ,multumesc mult!!! Contactați-ne înainte de a părăsi orice feedback Negativ sau neutru, Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele tale, sunt cele mai bune noastre de cumpărători. Cel mai bun discount pentru amabilitate. Satisfactia ta, scopul Nostru.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 20cm x 10cm x 10cm (7.87in x 3.94in x 3.94in)
Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)
Tip De Unitate bucata
Stil Geanta pentru camera foto
Nume De Brand KingMa
xiaomi yi accesorii Bolsa
Xiaomi yi accesorii geanta sac de aparat de fotografiat
Numărul De Model BMGP216
Model Compatibil Xiaomi yI Camera bag
Pachet Da
Tip Accesorii Rezistent la apa
Caz impermeabil Xiaomi yi camera accesorii
Sacul se toarnă appareil photo Xiaomi yI Camera de caz
Tip Sac Greu
Articol Xiaomi Yi Caz Impermeabil
Material Plastic
Xiaomi yi sac de caz Xiaomi yi camera impermeabil caz
culoare Alb,Verde,Negru

Produse similare