Cloudray Leadshine 2 Phase Stepper Driver DM542 20-50VAC 1.0-4.2-O

181.67lei

Adauga la lista dorintelor

Motoare Si Piese

Descriere produs


Parametrii

DM542

Min

Tipic

Max

Unitate

Curent De Ieșire

1.0

-

4.2 (3.0 RMS)

O

Tensiune De Alimentare

20VAC

24-48VAC

50VAC

V

Logica Semnal De Curent

7

10

16

mA

Puls Frecvență De Intrare

-

200

kHz

Pas Revoluție

400

25600

Puls/Rev

Rezistența De Izolație

500

Potrivit Motoare Pas Cu Pas

NEMA 16,17,23

P1 Funcție

DM542 Detalii

PUL

Semnalului puls: Puls activ la creșterea c; 4-5V când PUL-MARE, 0-0.5 V când PUL-LOW. Minimă a impulsului de 2,5 µs. Adauga un rezistor pentru limitarea curentului la +12V sau +24V tensiune logică de intrare (1K pentru +12V, 2k pentru +24V). La fel ca DIR și ENA semnale.

DIR

DIR semnal:semnalul are scăzute/ridicate niveluri de tensiune pentru a reprezenta două direcții de rotație a motorului.. Minim direcție de configurare timp de 5µs. De asemenea, schimbarea conectarea a două fire de o bobina (de exemplu, Un+ si Un-) pentru unitatea va inversa direcția motorului.

ENA

Semnalul de activare: Acest semnal este folosit pentru activarea/dezactivarea unității. Nivel ridicat de +5V (NPN semnal de control) pentru a permite unității și nivel scăzut pentru dezactivarea unității. PNP și Diferențial semnale de control sunt, dimpotrivă, și anume nivelul Scăzut pentru a permite. În mod implicit este lăsat NECONECTAT (ACTIVAT).

P2 Funcție

DM542 Detalii

+Vdc

Alimentare cu energie pozitivă de conexiune. Sugerez 24-48VDC tensiune de alimentare

GND

Puterea La Sol.

UN+, UN-

Motor Trifazic Un

B+, B-

Faza Cu Motor B

Taxe vamale: Toate produsele de transport maritim din China ar putea duce tarife. Vă rugăm să știu de bine despre țara ta e legile de import. Toate produsele Cloudray de vânzare default FOB termeni de tranzacționare, cumpărătorii vor avea responsabilitatea sa pe toate tipurile de impozite în țara lor. Dacă aveți cereri speciale despre declarație, vă rugăm să lăsați mesaje de la noi atunci când face o comanda. Transport locale din țară (Germania/SUA/Rusia) nu are nici tarifele de import necesare. Toate pachetele pentru Brazilia nevoie CPF numărul de DHL/UPS/Fedex/EMS. Toate pachetele pentru Argentina nevoie de CUIT numărul de DHL/UPS/Fedex/EMS. Toate pachetele de Chile nevoie RUT numărul de DHL/UPS/Fedex/EMS. Toate pachetele pentru Rusia nevoie de Numele Complet ( prenume + Mid nume + Ultimul nume ).

1. Satisfactia clientului este foarte importanta pentru noi. Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă Rugăm să ne dea feedback-ul pozitiv și 5 stele pentru a ne.

2. Dacă există probleme cu achiziția dvs., vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback negativ sau neutru. Vom face eforturile noastre de a vă ajuta să rezolve problema.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 10cm x 12cm x 15cm (3.94in x 4.72in x 5.91in)
Greutate Pachet 0.3kg (0.66lb.)
Tip De Unitate bucata
Alimentare DC
Curent De Ieșire 1.0-4.2-O
Tensiune De Alimentare 20-50VAC
Logica semnal de curent 7-16mA
Nume De Brand Cloudray
Numărul De Model DM542
Tip Motor Motor Pas Cu Pas

Produse similare