Transport gratuit P6 Interior SMD 3in1 Plin de Culoare Led Panou de Afișaj Modulul 1/8scan - 192*96mm

59.75lei

Adauga la lista dorintelor

Motoare Si Piese

Descriere produs


Cutie de carton.

Vă rugăm să furnizați adresa dvs. de corect cu codul poștal și informații de contact atunci când plasarea comenzii. Ne trimiteți elementul ordinea adresa numai. În caz contrar, nu putem lua nici o responsabilitate pentru pierderea pachetului de cumpărător care oferă incorecte adresa de livrare. Elementele vor fi livrate în termen de 1-3 zile lucrătoare după plata de verificare. Elementele sunt expediate din China folosind celebru și în condiții de siguranță compania expres agenți (Cum ar fi DHL, FedEx, UPS, Dacă articolul este gratuit de transport maritim ,atunci agentul este decis de către noi., ) ajunge la cele mai multe dintre țări în decurs de 4 până la 15 zile lucrătoare. Timpul de livrare depinde de destinație și de alți factori. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa nu este o zonă de la distanță, în caz contrar, va exista un cost suplimentar de 38USD indiferent de elementul este transport gratuit sau nu. Vă rugăm să sunați la compania expres agenți pentru a verifica sau spune-ne pentru a verifica. De transport maritim este urmărită on-line 2 zile după livrare. Noi vă va spune numărul de urmărire, cât mai curând ca să plecăm. Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import. În cele mai multe cazuri, impozitul este nici unul sau doar câteva, depinde de diferite țări. Dacă doriți să declare factura cu valoare mai mică pentru vamă, vă rugăm să ne informați atunci când se face comanda. Nu suntem responsabili pentru eventualele accidente ,intarzieri sau alte probleme care sunt de competența serviciului de transport maritim.

Vom accepta Escrow, card de Credit, T/T, Western Union

Tuturor produselor pe care le vinde sunt în bună calitate și sub strictă de examinare înainte de a fi expediate. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a evita orice problemă de calitate. 12 luni de garanție. Cumpara cu incredere! Dacă elementul este defect, atunci când primiți, vă rugăm să ne anunțați în termen de 3 zile și returnați-l în termen de 7 zile pentru o inlocuire sau banii inapoi. Vă rugăm să contactați-mă înainte de a reveni. Toate declarațiile trebuie să fie făcut în ambalajul lor original, cu suficient material de ambalare. Dacă elementul este defect, după 7 zile de livrare, vom repara gratuit. Toate costurile de transport ar trebui să fie plătite de către client. Garanția nu este inclusiv situația cauzată de accident, apă, utilizarea necorespunzătoare sau instalare greșită.

Vom lăsa FEEDBACK-ul POZITIV de la primirea de plată. Dacă sunteți mulțumit cu livrare produs, vă rugăm să ajute pentru a lăsa feedback-ul pozitiv. Vă rugăm să ne contactați dacă nu sunteți mulțumit cu elementul după ce-l primească. Vom lucra împreună cu dumneavoastră pentru a rezolva toate problema.

Toate e-mailurile vor fi răspuns în termen de 1 zi lucrătoare. Dacă nu primiți răspunsul nostru, vă rugăm să re-a trimis e-mail și vă vom răspunde la tine cât mai curând posibil. Cumpărător Serios Numai! Vă rog să vă puneți licitați doar dacă sunteți de acord cu toți termenii.

2583682149 jsindustrialltd 0086-13726029261

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 1.0kg (2.20lb.)
Dimensiunea Pachetului 23cm x 14cm x 7cm (9.06in x 5.51in x 2.76in)
Tip De Unitate bucata
Numărul De Model P6 Interior SMD 3in1 Plin de Culoare Led Panou de Afișaj Modulul 1/8scan
Alimentare DC
Tip Motor motor de curent continuu

Produse similare