12V 24V Motor BLDC Driver 70W DC Brushless DC Motor Controller Driver BLD-70

120.71lei

Adauga la lista dorintelor

Motoare Si Piese

Descriere produs


12V 24V Motor BLDC Driver 70W DC Brushless DC Motor Controller Driver BLD-70 Acest driver se potrivesc pentru bldc motor cu o putere mai mică de 70W.

Aplicarea BLDC motor driver:

Utilizate pe scară largă în mașini de gravat, masini-unelte CNC, utilaje de ambalare, echipamente de transmisie și alte dispozitive care necesită o rezoluție mai mare.

Technica de Date și Terminale Definiția BLDC motor driver:

Size:

Dacă alte probleme de funcționare, contactati-ne pentru mai multe detalii!

Ambalare:

1 CUTIE*BLD-70 BLDC Motor Driver

Vă rugăm să aveți răbdare să citiți anunțul de mai jos:

Verificați elementele pe primul înainte de a semna cu curier cand primiti pachetul. Dacă este deteriorat, pls refuză să semneze și să ne contactați imediat.

Culori Si Detalii:

Vă rugăm să adăugați dvs. de selecție de culori, model, dimensiuni și alte detalii, în conformitate cu lista de elemente în ordine, în caz contrar acesta va fi trimis la întâmplare.

Vă rugăm să rețineți că culorile de pe imagine poate fi un pic diferit cu aspectul uite din cauza la camere sau calculator motive, dar vom încerca să arătăm cel mai similar cu tine.

Transport & Livrare

1.Vom trimite articolele în 1~5 zile(cu excepția perioadei de vacanță), după ce plata este confirmat de Vilatudor.ro.

2.Cumpărătorii sunt responsabili pentru toate cost suplimentar, cum ar fi taxele vamale, taxele de brokeraj, taxele vamale și taxele pentru import al țării dumneavoastră. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare.

3.Noi de aprovizionare 3 tipuri de servicii de transport maritim, după cum urmează:

o. Expediere rapidă: DHL, UPS sau FedEx. Pentru mai rapid de transport maritim sau tranzacție fără probleme, vom schimba cel mai bun companie de transport maritim printre ei.

Timp Estimat De Livrare: 3-7 Zile

b.Livrare Standard: e-EMS, EMS, ePacket(sua disponibil numai)

Timp Estimat De Livrare: 5-15 Zile.

c.Economia Transport: China Post sau HongKong Post Air Mail și așa mai departe.

Timp Estimat De Livrare:15-60 Zile

Rusia și Brazilia: 90 de zile

4. Zonă de la distanță cost suplimentar

Costul de transport nu sunt incluse DHL, FedEx, UPS zonă de la distanță de cost. Dacă adresa este de zonă de la distanță, va trebui să plătească suplimentar USD26.00 / transport.

Returnare Și Rambursare:

Am dori să facem noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri. Noi vă oferim o lună gratuit de înlocuire. Cumpărătorii pot solicita pentru o înlocuire în termen de 15 zile de la primirea produsului. Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur. Cu toate acestea, în Cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă. Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.

Garanție Și Întreținere

Oferim, de asemenea, întreținere de 12 luni. Cumpărătorul ar trebui să returnați produsul într-un pachet bun și să suporte costurile de transport pentru retur. Dacă orice parte este necesar să fie înlocuit, cumpărătorul ar trebui să plătească, de asemenea, pentru costurile de părți să fie înlocuit.

Înainte de a returna produsele, vă rugăm să confirmați adresa de returnare și metoda de logistică cu noi. Dupa ce da elementele la compania de logistică, vă rugăm să ne trimiteți numărul de urmărire. După ce vom primi elemente, vom repara sau le schimb URGENT.

Feedback-ul:

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vei fi mult mai apreciat de a părăsi feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii. Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca feedback-ul negativ(1~2 stele). Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.4kg (0.88lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 15cm x 10cm x 5cm (5.91in x 3.94in x 1.97in)
Alimentare DC
Tensiune De Intrare 12v-24 VDC
Modul de conducere PWM
Suport motor Brushless dc motor mai puțin de 70w
Funcția suport built-in și externe potențiometru
Cerere gravură și mașini-unelte CNC, utilaje de ambalare și așa mai departe
Tensiune 12V
Tip Motor motor de curent continuu
Protecție Sub-tensiune,supra-incalzire, Stand, Sala Greșit de protecție
dimensiune 96 x 56.5 x 20 mm
Tip bldc motor driver
Numărul De Model DRIVER BLD-70

Produse similare