6R Inline coardă de Chitară de Tuning Peg Machine Head Tunner

48.45lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Satisfacție Garantată

100% nou

de înaltă calitate și de testare este bine

Produs 100% ca în imaginea de mai jos

Material : Metal.

Culoare: Lmitation Cupru

Locație:6R

Raport De Transmisie:1:15

Pachetul Inclus:

6x Chitara Tuning Pegs

6x Inel

6x bucșă Filetată

6 x șurub Toate elementele pe care le oferim sunt 100% autentice și noi nu vindem nici un fals sau copie neautorizată. Vă rugăm să cumpere cu încredere! --------------------------------------------------------------------------------- Postul va fi livrat în termen de 5 zile lucrătoare după ce plata primite. Dacă nu primiți coletul în termen specificat timp de plumb tabelul de mai sus, vă rugăm să contactați-mă înainte de a deschide un caz de pe Vilatudor.ro. Vom fi bucuroși pentru a rezolva problema cu tine. Cumpărătorul este responsabil pentru taxele de import sau alte taxe vamale în țara dumneavoastră. Noi nu acoperă niciuna dintre aceste costuri suplimentare trebuie să plătească pentru obiceiul la țară. Este exclusiv responsabilitatea cumparatorului de a verifica potențialul taxelor suplimentare înainte de a face o activitate de licitare ------------------------------------------------------------------------------------------ Cum Vilatudor.ro proteja plățile mele?

Tranzactiile sunt întotdeauna garantate prin Vilatudor.ro:

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DA, China este magazinul care vinde diferite tipuri de Chinaese produse pentru clienti internationali.

Scopul nostru este de a oferi cele mai bune produse si servicii de calitate și satisfacția dumneavoastră este importantă pentru noi. Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul sau serviciul, vă rugăm să pur și simplu să ne contactați și vom rezolva problema cu promptitudine si profesionalism.

Am aprecia cu adevărat dacă puteți să ne lăsați un feedback pozitiv după ce primiți produsul. Feedback-ul dvs. este important pentru noi. În cazul în care nu sunteți mulțumit cu produsul sau serviciul nostru, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi un feedback. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema! Satisfactia dumneavoastra este garantat de la magazinul nostru.

Așteptăm cu nerăbdare să vă servesc!

Pentru Cumparatori

Plăti în siguranță cu cardul de credit, fără a expune datele tale.Atunci când plata on-line, datele dvs. sunt protejate de VeriSign SSL de criptare (cel mai înalt nivel de protecție disponibile în comerț).

Pentru Furnizori

Ne verifică detaliile cardului de credit pentru fiecare tranzacție. Vi se va cere doar să expediați comanda dupa ce avem confirmarea de plată este primit.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
Greutate Pachet 0.3kg (0.66lb.)
Tip De Unitate bucata
Tip Tuning Peg
Numărul De Model Chitara Tunner
Nume De Brand Edelweiss

Produse similare