Digital 100.000 de Lux Meter illuminometer Fotometru Luxmetru Contor de Lumină Luminometer 3 Gama AR813A

95.84lei

Adauga la lista dorintelor

Instrumente Optice

Descriere produs


Portabil Mini spectrometru digita Lux Meter spectrofotometru Illuminometer Luminometer contor de lumină fotografie Fotometru 1-100,000 Lux Luxmetru

1. Toate produsele cu ambalajul original, cutie, astfel încât să puteți proteja produsele de bine pe mod de transport maritim a evita deteriorarea.

2. Taxe vamale: nu-ți face griji de taxe vamale, vom declare valoare mai mica pe factura și de a ajuta clientul evita sau de a reduce taxele.

3. Produsul nu conține bateria din cauza limitărilor impuse de compania aeriana.

4. Garantie: Toate unitățile de cazare sunt cu cutie de vânzare cu Amănuntul. și noi oferim Lungă perioadă de garanție de 2 ani,în doi ani va repara gratuit.

5. Mod de transport maritim: dacă aveți nevoie de ea mai repede, puteți alege Vilatudor.ro standard de transport maritim,au, de asemenea, China post airmail !

SENZOR INTELIGENT Lux meter este utilizat pe scară largă în electro-optice surse, de cercetare, de predare, metalurgie, constructii, industria de inspecție, precum agricultura, cercetarea și control iluminare.

Caracteristici

Oferă o gamă largă de măsurători

Citind funcție hold

Baterie descărcată indictor

Echipamentul selectați funcția

Convenabil , ușor de utilizat

Caietul de sarcini: Gama de Măsurare 1~20,0000 Lux Precizie: ±4%rdg ±10 cifre ±5%rdg ±10 cifre Selecție Unitate de lux / FC Măsură Selecție Automată de Repetabilitate ±2% Frecvență de Eșantionare de 2 ori/sec Rezolutie : 1lux 0.1℃ Date Deține Funcția v Backlight X Max & Min de Măsurare X Auto Power Off v Relativă Funcția X temperatura de Operare: 0 ℃~40℃ umiditate de Operare: 10RH% ~ 90RH% Ambalare Informații de Putere baterie 9V (nu este inclusă) Produs Net în Greutate 116g Dimensiune Produs 165*64*28mm Stil de Ambalare cutie Cadou Standard Cantitate per cutie 40 buc Standard Cutie de carton Dimensiune 52.5*40*49cm Standard Cutie de carton Greutate Brută 12.86 kg Ambalare Cuprins 1 buc AS813 1 BUC manual de Utilizare

Instrucțiuni de operare

1. Instalați bateria de 9V in compartimentul bateriei în mod corespunzător. 2. Glisați comutatorul de PE OFF ,selectați unelte necesare: 2000 de viteze, display LCD: x1Lux/20000 de viteze, display LCD:×10Lux100000 de viteze, display LCD: ×100Lux 3. Acoperiți senzorul de lumină capac, LCD ar trebui să afișeze 000 LUX. Scoate senzorul de lumină capac pentru a măsura sursă de lumină, ar trebui să mizeze când "1" afișat pe ecran. 4. În timp ce de măsurare, glisați comutatorul HOLD pentru a organiza datele actuale cu H afișate. 5. Atunci când tensiunea bateriei scade la 6.5-7.0 V, pictograma "+ -" va reaminti că trebuie să înlocuiți bateria. 6. Alimentarea și acoperiți senzorul capac atunci când nu există nici o utilizare a unității. 7. Vă rugăm să folosiți o cârpă cu detergent neutru pentru a curăța senzorul de lumină capac.

1) Vom accepta Alipay, West Union, TT. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

3) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Scopul nostru este satisfactia clientului!

7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit. Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE. NU există EXCEPȚII! Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#.

3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Vilatudor.ro. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.

1. 24 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.

2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil). Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 15cm x 12cm x 6cm (5.91in x 4.72in x 2.36in)
Greutate Pachet 0.35kg (0.77lb.)
Tip De Unitate bucata
Rezoluție 1lux 0.1 C
Interval de lungimi de undă luxmetru
Distanța Focală lux meter
Dimensiune 165*64*28mm
Nume De Brand senzor inteligent
Lux meter Digital luxmetru
Date Funcție Hold /Backlight illuminometer
Precizie +-5%rdg +-10
Repetabilitate +-2%
Greutate 116g
Gama De Măsurare 1~100.000 lux
Tip Singur Fascicul Spectrometre
Temp. De măsurare luminometer
Numărul De Model AR813A
frecvența de eșantionare 2 ori/sec
Unitatea De Selecție/Măsură De Selecție lux / FC, Auto
Max & Min De Măsurare/Auto Power Off contor de lumină
Interval De Măsurare fotometru

Produse similare