10buc Fluorescente Decor Praf Fosforescent DIY Unghii Corpul Petrecere Acoperire cu Fosfor Luminos Puternic Noctilucent Praf de Pigment

23.38lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Luminozitate mare! Crearea de frumoase unghii pentru o lungă durată de strălucire nail art design. Pune-l la soare sau la lampa, apoi se va străluci în întuneric. Acesta poate fi utilizat cu o varietate de lacuri și rășini împreună, a făcut vopsea luminos. Acesta poate fi folosit ca praf acrilic sau se amestecă cu praf acrilic acrilic pentru utilizare. Acesta poate fi folosit cu lac de unghii sau gel UV pentru a crea un efect remarcabil. Puteți folosi de Unghii Pudra Fluorescentă pentru a decora unghia sau un organism să se bucure de petrecerea de seara, cum ar fi de Halloween, Crăciun, Carnaval și așa mai departe. Material: Pulbere Dimensiune: Aprox 14.5 cm*5.8 cm*1.6 cm Culoare: 10 Culoare Aleatorii Pachetul Include: 10 buc Culoare Aleatorii Pudra Fluorescentă Notă: pulbere nu se poate utiliza cu apa direct, ideal pentru utilizarea cu lac de ulei sau lac de unghii. 3 metode pentru a face fluorescente: 1. Dă sub soare cel puțin 5-10 minute 2. Arată sub lumina de cel puțin 15-30 de minute 3. Arată sub lumina UV va fluorescente direct.

Metoda de plata

1.Vom accepta doar Escrow,card de Credit,Western Union.

2. Taxele vamale, impozitele și taxele locale și taxele nu sunt incluse în prețul produse sau taxa de transport. Este cumpărătorii responsabilitate, dar vom încerca noastre cele mai bune să coopereze cu tine pentru a rezolva fără probleme, și oferim orice documente, dacă există orice preț, acesta va fi cumpărători responsabilitate.

Feedback-ul

1)Feedback-ul Dvs. este foarte important pentru noi, vă rugăm să luați câteva secunde pentru a da un feedback mare, dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă mulțumesc foarte mult!!!!

2)va oferim mereu cel mai mic preț pentru cele mai bune produse și servicii pentru tine.

3) vă Rugăm să ne contactați înainte de a da neutru(3 stele) sau negative(1-2 stele) feedback-ul.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema și de a oferi un cumpărături fericit starea de spirit de aici. Multumesc mult!!!

Contactati-Ne

1)Dacă aveți orice întrebare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați!

2)Vom răspunde cât mai curând posibil.dar, te rog permite să întârzie răspunsul pentru non-zi lucrătoare.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate Set
Dimensiunea Pachetului 10cm x 5cm x 5cm (3.94in x 1.97in x 1.97in)
Greutate Pachet 0.052kg (0.11lb.)
Nume De Brand meicailin
Cantitatea 10buc/set
Tip De Element sclipici unghii
NET WT despre 10g
Numărul De Model 161706
Material Unghiile Glitters

Produse similare