Oamenii Crema Hidratanta 120g de Îngrijire a Pielii de Carbune de Bambus crema Hidratanta Anti-Rid Anti-Imbatranire Crema de Albire a Pielii de Îngrijire a Feței

57.81lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Oamenii Crema Hidratanta 120g de Îngrijire a Pielii de Carbune de Bambus crema Hidratanta Anti-Rid Anti-Imbatranire Crema de Albire a Pielii de Îngrijire a Feței [Brand] : dioxid de Carbon [Nume] : Bărbați cărbune miere SOD [caietul de sarcini] : 120ML [Origine] : China [ Caracteristici ]: umiditate , nu este gras, îngrijire a pielii pentru bărbați alegere.

Cărbune de bambus este la 1000 grade de căldură , utilizarea de procese complexe , cum ar fi calcinare , sub anaerobe stat carbonizare din structura moleculara a fost hexagonale , greu, fin poros capacitatea de adsorbție, și puteți plasa pe suprafața pielii ulei de deșeuri . Adăugați Special extrafin pudra de carbune pentru a absorbi excesul de ulei și scoateți pielea de imbatranire , curata profund pielea suprafață și acumularea de murdărie în porii pentru a ajuta la reduce aspectul de acnee și puncte negre . Cărbune este mai mult de cinci mii de munți bambus ca materii prime , utilizarea de mii de grade temperatura de piroliză tehnologie , care a durat 20-30 de zile meticulos de rafinare . Sa carbonice dense , grele, multi - porilor de suprafață este de două ori carbune , carbune are o puternică capacitate de adsorbție , care produce ioni negativi capacitatea de penetranta , și are funcția de a bloca radiațiile electromagnetice , este o performanta de calitate superioara, cărbune de înlocuire. Extrem de versatil , în afară de a fi folosit ca un combustibil , dar, de asemenea, utilizate pe scară largă în industrie, agricultură , armată , electronica, medicina, sanatate, prelucrare a produselor alimentare , protecția mediului, textile și alte domenii , numit de carbon în Nevoie. Principalul efect al carbune :

1 , adsorbția de descompunere : Ca carbonice în sine are numeroase porii, astfel carbonice porii pot absorbi în mod eficient substanțele care plutesc în aer , pe sulfuri , hidruri, formaldehidă , benzen, fenoli și alte substanțe chimice nocive juca un absorbție, descompunerea rolul de corpuri străine și dezodorizare .

2, automate umiditate : carbune fin poros , suprafață mare, dacă umiditatea mediului ambiant, poate absorbi umezeala ; dacă ambient uscat , puteți elibera de apă , care joacă un rol în reglementarea umiditatea interioară .

3 , eliberarea de departe infraroșu : Cărbune poate elibera organismul cel mai potrivit pentru a absorbi departe - infraroșu de lungimi de undă , care să permită produce febră, de a promova activarea celulelor umane , a accelera circulatia sangelui , pentru a îmbunătăți mediul intern al organismului obiecte.

4 , genereaza ioni negativi : anioni cărbune produs cu un efect penetrant, se pot relaxa , de a reduce oboseala. În interior , ioni negativi în aer, generate de cărbune particule se ciocnesc , este perceput , astfel de particule încărcate ușor de atașat la perete , oglinda , podea , pentru a atinge scopul de a purifica aerul . Din care, rătăcind în pădure să se simtă confortabil în general .

5 , eliberarea de oligoelemente: cărbune în sine este foarte bogat în oligoelemente, carbune utilizate pentru gătit sau se fierbe apă , cantitatea de oligoelemente dizolvat în apă , și apă pentru a face orezul mai hranitoare . Și pentru că carbune are adsorbție puternic, descompunere, se poate absorbi , reziduuri de pesticide se descompun substanțe nocive în apă și orez . Cărbune folosite pentru culturi de îngrășământ , dar, de asemenea, de a promova creșterea de culturi .

6 , anti-radiații electromagnetice: cărbune pot bloca undele electromagnetice, pentru a reduce efectele negative ale undelor electromagnetice asupra organismului uman .

7 , conservare sterilizare, anti-oxidare. USD 9.75 /sac

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Greutate Pachet 0.25kg (0.55lb.)
Tip De Unitate bucata
Caietul de sarcini Normal size
Tip De Element Crema
NET WT 120g
Efect Hidratare , hidratare , pielea umeda
Nume De Brand LICEKO
Caracteristică Hidratare
Numărul De Model Bărbați Creme De Noapte
Gen De sex masculin
Ingredient Apă deionizată, două hard carbonat, propilen glicol, polydimethylsil
Numele produsului Oamenii SOD miere
Aplicați piele Comune
Pentru oameni Bărbați
Utilizarea Fata

Produse similare