Coreea de Colagen Fermitate Facial de Ridicare Strângeți Ageless Serum Anti-Imbatranire Puternic Anti-rid de 50ml

113.04lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Coreea de Colagen Fermitate Facial de Ridicare Strângeți Ageless Serum Anti-Imbatranire Puternic Anti-rid de 50ml

* Caracteristicile Produsului

În principal, conține colagen marin, este o umiditate și grijă porilor esență, că în mod ferm conectează între celule și celule pentru a consolida elasticitatea pielii. Diverse umiditate componente de legume proprietate extracte produce un strat subțire de film de umiditate, după ce este absorbit în piele. prune apă, extract de lemn dulce, legume și complexe de proprietate grijă de pielea deteriorată sau piele aspră să fie viu și este o elasticitate consolidarea esența care dă strâns efect de lifting pentru pielea care are elasticitate scăzută din cauza t interior/ exterior motive

* Cum să utilizați

După aplicarea pielea, folosiți o cantitate adecvată de a aplica pe ansamblu fata deci se răspândește.

* Tipurile De Piele

Toate tipurile de piele pot folosi

* Precauție la Utilizare

În cazul în care au următoarele simptome după utilizarea acestui sunteți sfătuit să nu mai utilizați-l imediat. Dacă vă păstrați folosind-o, simptomele se vor înrăutăți și trebuie să consulte un dermatolog.

1.În caz de probleme, cum ar fi erupție roșie, swollenness, mâncărime, stimularea în timpul utilizării.

2.În cazul de a avea aceleași simptome de mai sus pe de o parte ai pus acest produs de lumina directă a soarelui.

3.V-am interzis să-l folosească pe o parte în cazul în care aveți o cicatrice, eczeme sau dermatite.

4.În caz de obtinerea-l în ochi, trebuie să-l spele imediat.

5.Atenție pentru tratament și păstrarea.

1. Comenzile vor fi procesate și expediate în termen de 24-48 de ore după ce plata este clar. 2.Te rog, spune-ne adresa ta de curent după plata în termen de 1-2 zile; în caz contrar, ne va livra elementul bazat pe Escrow adresa, astfel încât asigurați-vă că acesta este corect. 3. Transport gratuit: Toate produsele cu transport gratuit va fi postat de propria noastră metodă de transport maritim care are 7-25 de zile pentru a ajunge, depinde de țară.Pentru Brazilia va până la 60 de zile uneori. 4. Uneori, ar fi mai mult din cauza vremii nefavorabile, o pierdere de timp într-vămuire. Astfel, vă rog, așteptați cu răbdare atunci când nu primi produsul la timp. Dacă nu primiți produsul în termen de treizeci de zile, vă rugăm să ne contactați, și apoi ne va ajuta să-l urmăriți. 1.Acceptam plata Escrow numai, și trebuie să fie primite în termen de 3 zile de la data achiziționării. 2.IMPORTANT! VĂ RUGĂM SĂ CITIȚI! Cumpărătorii sunt responsabil pentru taxe de import, taxe vamale și impozite, dacă este cazul. Vă rugăm să verificați cu dvs. ării personalizate de birou pentru a determina costurile suplimentare impună pe produs înainte de cumpărare. 3.Noi nu suntem responsabili pentru eventualele accidente, intarzieri sau alte probleme care sunt în responsabilitatea serviciului de transport maritim.

1.Va oferim 14 de zile politica de returnare. Vă rugăm să ne contactați în termen de 14 zile t de la data vei primi comanda dumneavoastră dacă aveți orice probleme cu produsul, și-ar dori să se întoarcă.

2.Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul Vilatudor.ro.

3.Va vom returna INTEGRAL de PLATĂ, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Vilatudor.ro. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

4.Cumpărătorul este responsabil pentru costurile de returnare.

Ne străduim pentru satisfactia clientilor nostri cel mai bun posibil. Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să de e-mail serviciul nostru de specialisti 24 de Ore pe Zi, 7 Zile pe săptămână. Va vom raspunde cat mai repede posibil. Dacă nici un răspuns în termen de 24 de Ore, vă rugăm să verificați spam în căsuța de e-mail.

Am aprecia foarte mult feedback-ul dumneavoastră POZITIV. Vă rugăm să NU lăsați feedback-ul negativ, fără a cere ajutor. Scopul nostru este de a oferi Top Nivel de Servicii pentru Clienți, în mod normal, așa că vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problemă aveți.

Vă rugăm să NU lăsați feedback negativ sau neutru dacă nu ați primit element în 30 de zile, pentru că am vorbit de transport maritim de timp în mod repetat.

Noi menținem standarde înalte de excellenceand depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important pentru noi. Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.3kg (0.66lb.)
Dimensiunea Pachetului 25cm x 2cm x 2cm (9.84in x 0.79in x 0.79in)
Tip De Unitate bucata
Ingredient Naturale
Utilizarea Fata
NET WT 50ML
Caracteristică Anti-Imbatranire
Tip De Element Crema
Numărul De Model Alte
Gen Unisex

Produse similare