1000g Acid Hialuronic Esență Hidratantă de Albire Strălucire 1KG Produsele Anti-Imbatranire

237.39lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


DESPRE Acid Hialuronic & Matrixyl:

Capacitatea de Acid Hialuronic pentru a retine umezeala este atât de intensă încât este #1 injectabile de umplere a ridurilor de pe piață astăzi. Acesta este principalul ingredient în injectabile Juvederm si Restylane și utilizate de către Dermatologi. Nostru de uz topic doar versiune este, de asemenea, minunat pentru pete uscate cauzate de condiții medicale, și uscată a pielii, în general. Folositi-l doar despre oriunde. Pune-l pe cu dumneavoastră preferat de corp sau lotiune de mână pentru toată ziua de umiditate. Pur și simplu se amestecă cu dumneavoastră preferat lotiune de mână la culcare și se usucă pielea.

Acidul hialuronic (HA, acid Hialuronic, Ciclic Acid) este o componentă critică a pielii, care ajută pentru a retine umezeala, păstrând pielea firma, si prevenind ridurile prin adăugarea de volum la nivelul pielii. Așa cum am vârstă, magazinele noastre de HA diminua, iar pielea nu mai este capabil de a lupta ridurilor fel de eficient. Înlocuirea HA este cel mai eficient mod de a repara deteriorat, imbatranire a pielii si de aceea sale, de asemenea, cele mai populare injectabile rid linie și umplere utilizate de către Dermatologi. În aplicații topice, 60% (.6% sau 600) este maximă pielea este capabil de a absorbi, nimic mai mult sau mai puțin decât că nu va fi la fel de eficace.

Matrixyl este Palmitoyl Penta (sau Oligo) peptide; Matrixyl 3000 este acest ingredient, plus Palmitoyl Tetra (sau Tera) peptide. Palmitoyl Pentapeptide, găsit în generația anterioară de remodelare a pielii creme ca Str*Vectin, stimuleaza cresterea de colagen, elastina si acid hialuronic pentru umplerea ridurilor natural, din interior. Matrixyl 3000 conține matrikine care sunt mesageri de cutanate restructurarea și reparații. Ei activează neosynthesis a matricei extracelulare macromecules furnizarea de Matrixyl 3000, cu o vizibila anti-rid de eficacitate. Matrixyl 3000 conține două Prietene-GHK si Pal-GQPR care acționează în sinergie pentru arestabili și de a menține pielea tineresc. Ca molecule mesager, sunt capabile de reglementare a activități de celule. Acestea interacționează cu receptori specifici pentru a activa anumite gene implicate în procesul de matrice extracelulare reînnoire și proliferarea celulelor.

IQ sala de conferinte' s Cosmetics S uper I ntense H ydrate actualitate Acid Hialuronic 60% Matrixyl atrage umezeala în piele, provocând tesuturile de sub piele, pentru a îngrășa și, astfel, reduce vizibilitatea ridurilor. Productia de colagen este, de asemenea, îmbunătățită la fel de mult ca 300%. Reduce inflamația, îmbunătățește circulația rezultând într-un ansamblu mai bună ten. în general descrisă ca o strălucire tinerească este atins. Utilizatorii au adesea văzut roșeața și iritarea dispar, diminuarea multe forme de acnee și roseacia. Rezultate obicei văzut în cât mai puține ca de 3-5 zile! Pentru că HA apare în mod natural în organism, acesta va fi în cele din urmă absorbit, astfel, efectele sale vor dispărea treptat. Aplicațiile de zi cu zi va ajuta asigura HA stocate în pielea unui utilizator va fi alimentată în mod constant.

Având capacitatea de a atrage ingredientelor active adanc in piele, HA este dovedit a fi benefice atunci când este adăugat cu orice alt favorit creme sau seruri utilizați. Doar a face lor de ingrediente active, mai eficiente. Acidul hialuronic joacă un rol important în modul în care pielea ta arata, se simte, și funcții. Un complex natural de zahăr găsit în toate mamiferele, este o componentă majoră a țesutului conjunctiv matrice în derm dens, strat interior de piele de sub epiderma. Aceasta matrice este format din acid Hialuronic, precum și două fibre conjunctive de colagen si elastina. Prin natura sa, acid Hialuronic retine apa ca un burete, absorbind mai mult de 1.000 de ori greutatea sa. Acest lucru ajută pentru a atrage și a menține apă în spațiul extracelular, hidratarea pielii și creșterea volumului și a densității. Acidul hialuronic este, de asemenea, implicat cu transportul de substante nutritive esentiale pentru pielea e celule viabile. Acid hialuronic oferă volum, ajutând pentru a contribui la aspectul general al pielii.

1. Comenzile vor fi procesate și expediate în termen de 24-48 de ore după ce plata este clar. 2.Te rog, spune-ne adresa ta de curent după plata în termen de 1-2 zile; în caz contrar, ne va livra elementul bazat pe Escrow adresa, astfel încât asigurați-vă că acesta este corect. 3. Transport gratuit: Toate produsele cu transport gratuit va fi postat de propria noastră metodă de transport maritim care are 7-25 de zile pentru a ajunge, depinde de țară.Pentru Brazilia va până la 60 de zile uneori. 4. Uneori, ar fi mai mult din cauza vremii nefavorabile, o pierdere de timp într-vămuire. Astfel, vă rog, așteptați cu răbdare atunci când nu primi produsul la timp. Dacă nu primiți produsul în termen de treizeci de zile, vă rugăm să ne contactați, și apoi ne va ajuta să-l urmăriți. 1.Acceptam plata Escrow numai, și trebuie să fie primite în termen de 3 zile de la data achiziționării. 2.IMPORTANT! VĂ RUGĂM SĂ CITIȚI! Cumpărătorii sunt responsabil pentru taxe de import, taxe vamale și impozite, dacă este cazul. Vă rugăm să verificați cu dvs. ării personalizate de birou pentru a determina costurile suplimentare impună pe produs înainte de cumpărare. 3.Noi nu suntem responsabili pentru eventualele accidente, intarzieri sau alte probleme care sunt în responsabilitatea serviciului de transport maritim.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 12cm x 12cm x 25cm (4.72in x 4.72in x 9.84in)
Greutate Pachet 1.3kg (2.87lb.)
Tip De Unitate Kilogram
efficacies lumina de culoare a pielii
Caracteristică Albire, Hidratare
NET WT 1000 g
Ingredient acid hialuronic
Utilizarea Fata
Tip De Element Crema
Gen Unisex
Numărul De Model 1KG DE PIELE

Produse similare