În Aer Liber Cu Ultrasunete Nu Mai Lătra Câinele Dispozitiv De Formare De Câine Cabină Coaja De 50 De Picioare De Control Repeller Câine Rezistent La Apa Electronice Repellente

141.42lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


În Aer Liber Cu Ultrasunete Nu Mai Lătra Câinele Dispozitiv De Formare De Câine Cabină Coaja De 50 De Picioare De Control Repeller Câine Rezistent La Apa Electronice Repellente

Produsul arata ca un ceas cu alarmă, și de lux în aer liber supersonic barker poate fi agățată pe un copac, agățat oriunde în casă sau în curte, agățat pe masa sau oriunde altundeva. Când de lux în aer liber cu ultrasunete de alarmă detectează o latra excesiv de zgomot, microfon simțurile latră și activarea componentelor. Produsul va emite o în condiții de siguranță, de înaltă frecvență, ultrasunete ca cainele poate auzi dar nu pot auzi. Câinele este sunat de sunet și se va opri din latrat. Deoarece ultrasunetele pot face cainii se simt inconfortabil, câinele se oprește din lătrat. În aer liber cu ultrasunete barker are un indicator de putere, care poate fi setat la "Off" pentru a proteja bateria atunci când pleci. Peste-latra cainii pot afecta atât tu cât și vecinii. În aer liber cu ultrasunete dopuri poate opri în mod eficient câini și nu trebuie să primească gulere. În condiții de siguranță și eficient pentru toate rasele și mărimile de câini. Caracteristici: de înaltă calitate PP, care este non-toxic, rezistent la apa, durabil și în condiții de siguranță pentru a utiliza.

.Forma creativ design este potrivit pentru decoratiuni exterioare.

.În condiții de siguranță și metodă umană anti-barking, potrivit pentru toate dimensiunile de câini(nu poate lucra pe surzi sau cu deficiențe de auz câinii).

.Patru reglabil cu ultrasunete niveluri de volum - test, scăzut, mediu și ridicat, cu LED-uri nivelul bateriei indicator.

.Proiectat pentru agățat ușor sau montarea pe un copac,perete sau gard pentru a păstra propriul câine sau vecinii cainele din latrat.

.A lucrat cu o baterie de 9V(nu sunt incluse).

.Note: atunci Când utilizați, vă rugăm să păstrați-l la o lungime de braț distanță de urechi umane, pentru a evita deteriorarea auzului.

Caietul de sarcini:

.Culoare: Maro

.Material: PP

.Diametru: 15,5 cm

.Înălțime: 16,5 cm

.Dimensiune produs: 15.5* 15.5* 16.5 cm

.Produs Greutate: 350g

.Pachet Dimensiuni: 17* 17* 18cm

.Pachetul Greutate: 600g

.Ambalare: Cutie De Carton

Pachetul De Conținut:

.1 x Anti-Barking Cabină

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.6kg (1.32lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 30cm x 15cm x 10cm (11.81in x 5.91in x 3.94in)
Material Plastic
Baterie Baterie 9V dar nu include
Efect Preveni câinii să latre în timp ce de camping
Tip la distanță de formare de câine
Apa Capacitățile Impermeabil Receptor
Nivelul De Instruire 4 niveluri de funcționare
transport gratuit
Numărul De Model CSB10
Gama 50 de metri
Modul De Formare Ultrasunete
culoare negru maro
Tip De Element Repellente
Nume De Brand prativerdi

Produse similare