4 fire Detector de Fum cu ieșire Releu alarmă de fum cu contact Uscat DC9-35v

27.86lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


4 fire Detector de Fum cu ieșire Releu alarmă de fum cu contact Uscat DC9-35v Acest produs numit detector de fum Fotoelectric(denumit în continuare detector) detectează fumul de o pereche de diode infraroșu. Principiul de detectare este de granule în fumul poate reflecta lumina infrarosie. Diode infraroșu sunt plasate în camere speciale. Camera poate proteja de lumină externă, dar nu afectează fumul în el. În timp ce nu există nici un fum, dioda poate primi lumina infrarosie foarte slab. Când fumul intră în cameră,dioda poate primi mai mult și mai multă lumină,și detectorul poate da semnal de alarmă atunci când fumul atinge anumită densitate. În scopul de a reduce interferența și consumul redus de energie, emițătoare de circuit adoptă semnalul puls. Specificatii TEHNICE CATEGORIE de PRODUSE 4wire TENSIUNE de alimentare DC9-35V STANDBY CURENT ≤200uA(releu N. O.) @DC24v ≤9mA(releu N. C.) @DC24 CURENT ALARMĂ 45mA(releu N. O.) 9mA(releu N. C.) INDICAȚIE de ALARMĂ LED-ul ROȘU PE INTERVALUL de TEMPERATURĂ -10℃~+50℃ UMIDITATE 0%~95%RH(FĂRĂ CONDENS) IEȘIRE de ALARMĂ de la Distanță a CONDUS IEȘIRE RELEU CONTACT de EVALUARE N/A 100mA@28V DC SENSIBILITATE de 0,5 dB/m(±0.1 dB/m) DIMENSIUNE 100 * 42mm Descriere Conexiune 4 fire de detectoare de fum : baza bornele" 1" și "2" pentru intrare în curent continuu ,non-polarizat ."3" pentru ieșire releu com,"4" pentru ieșire releu N. C. sau N. O.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dragi Prieteni, vă Rugăm să Rețineți: 1. Vă rugăm să înțelegeți relațiile între valoarea de declarație pe Factură(de vămuire) și riscul în țara dumneavoastră, cum ar fi Brazilia. Valoare mult mai mică declarație poate provoca problema/risc în timpul clearance-ul personalizat. 2. Vă rugăm să lăsați un număr fiscal sub comanda pentru livrare cerință. 3. Toate internațională își exprimă livrare nu sunt permise pentru a trimite baterie, deci Bateriile nu sunt incluse în independent fum, encoder și panoul de transporturi. 4. Pentru transport gratuit produse , vom alege una express, care este convenabil pentru amandoi .Dacă nu vă place orice internaționale specifice express, vă rugăm să nu ezitați să ne spuneți, ne va schimba la altul.

Producem o varietate de vânzări independentă de distribuție detectoare de fum , detectoare de gaze combustibile, sisteme de alarmă de incendiu, sisteme de alarmă de securitate produse în rândul consumatorilor bucura de un statut mai înalt . Cu mulți comercianți cu amănuntul și agenți de a stabili pe termen lung relații de cooperare stabile .

Bine ati venit OEM ODM.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 12cm x 12cm x 6cm (4.72in x 4.72in x 2.36in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.3kg (0.66lb.)
Locul de Origine Guangdong, China (Continentală)
Nume De Brand zoanco
Tip Detector De Fum
Numărul De Model zc307

Produse similare