Noul Design Buque De Noiva 2017 Romantic cu Flori în mână Laurustinu cu Panglică de Mireasa Buchet de Flori pentru domnisoarele de Onoare Fata

82.76lei

Adauga la lista dorintelor

Nunti & Evenimente

Descriere produs


Noul Design Buque De Noiva 2017 Romantic cu Flori în mână Laurustinu cu Panglică Birdal Buchet de Flori pentru domnisoarele de Onoare Fata

- Ai Putea Dori:

1)elementele vor fi trimise la adresa dvs.,vă rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă.și vă rog să-mi spuneți numele dvs. de contact și numărul de Telefon..

2)rochia nu include alte accesorii precum manusi, voal si crinolina sau fustă ( a arătat pe imagini).

3)Dacă sunteți îngrijorat cu privire la politica de returnare înainte de a plasa oferta, vă rugăm să citiți politica noastră de returnare cu atenție la partea de jos a acestei pagini.

4)impozitele sunt percepute de către țara dumneavoastră, așa că nu vom avea grijă de ei. Dar, dacă aveți sugestii, ne-weill încerca noastre cele mai bune pentru a reduce în jos astfel de cazuri. Vă mulțumim pentru cooperare și înțelegere. Bucurați-vă de achiziție.

Ne dăm seama că este dificil de a cumpăra o rochie de pe Internet, și vrem cu adevărat să fii fericit cu achiziția. Deci, vă rugăm să citiți politica de returnare de mai jos cu atenție. Refuzăm se întoarcă la elementele fără probleme de calitate.

1).Vă rugăm să ne contactați în termen de 3 zile (72 de ore) de la primirea de rochia ta(es). Vă rugăm să precizați problema de bunurile primite și motivul pentru retur.

2). Produs (e) trebuie să fie returnate în starea inițială, fără semne de uzură, rupere, sau la mirosuri.

3). Taxele de returnare vor fi responsabilitatea cumpărătorului.este responsabilitatea cumparatorului de a plăti taxa de transport de a trimite înapoi și de schimb.

4).Doar probleme de calitate sau dimensiune greșeală ,vom accepta returnarea.

5). În aceste condiții, nu putem accepta retur rochia înapoi la noi,dacă ai nevoie de noi personalizate culoarea și dimensiunea rochie, înseamnă că nu putem accepta cel a cărui culoare nu este la fel ca modelul de culoare, și dimensiunea este de măsurători detaliate, mai degrabă decât dimensiunea standard. Pentru că nu putem revinde altora, vă mulțumesc mult pentru înțelegere.

1. Costul de transport maritim: faceți Clic pe "Livrare si plata" tab-ul de pe pagina de detalii de produs, și veți vedea detaliile de livrare. Puteți calcula costul de transport maritim prin introducerea informațiilor necesare.

2. Timp de tranzit: timp de Tranzit variază în funcție de diferite metode de transport.

Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.5kg (1.10lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 30cm x 30cm x 30cm (11.81in x 11.81in x 11.81in)
Lățime Produs 22cm
Ocazie Nunta,Petrecere De Naștere.
Înălțime Element 32cm
Articol Greutate 0.5kg
Element De Lungime 32cm
Numărul De Model D40
Tip De Element Buchet De Mireasa
Material Poliester
Nume De Brand iLoveWedding

Produse similare