6 8 10 12 mm Sticlă Sigilii Fara rama de Duș, Ferestre, Uși de Balcon Ecran de Bandă de Etanșare Chederul Proiectul Dop 3m F Mare

23.42lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Fisuri și lacune în jurul valorii de ferestre și uși pot provoca proiecte pentru a veni în casa ta , ceea ce duce la mari costurile de încălzire și răcire. Nostru Silicon Chederul Sigilii sunt utilizate pentru a sigila golurile în jurul valorii de ferestre și uși care pot să condiționat aer de evacuare și în aer liber în aer. Ele pot ajuta, de asemenea, să păstreze nedorite de praf , insecte și polen în timpul lunilor calde. Acestea sunt o soluție excelentă pentru înlocuirea vechi sau uzate ușă și fereastră sigilii , formând o barieră împotriva aerului exterior.

Cum să știu dacă-mi usi/ferestre nevoie de etanșare benzi sau nu ?

Deschiderea și închiderea ușii duce la izolare în vrac sau sunet bariere provocând o ajustare constantă. Obtinerea ușa izolate fonic, implică de lucru nu numai pe ușă, dar, de asemenea, rama si tocul ușii. O regulă bună este să-ți amintești dacă lumina trece , sunetul este sigur să urmeze. Utilizați o sursă de lumină strălucitoare pentru a examina munca pentru orice deschideri în cazul în care sunetul poate pătrunde.

Instalarea de Referință

Sfaturi sigiliul trebuie să fie aplicate cu un adeziv, 50gram pentru a sigila 15 metri benzi. Dacă nu puteți găsi în magazinul nostru, contactați-ne.

Acasă weatherization este un mod ușor și la prețuri accesibile do-it-yourself proiect care poate fi realizat pe tot parcursul anului pentru a vă ajuta reduce facturile de energie, reduce proiecte, de a spori confortul interior, bloc insecte/insecte/tantari/praf/vânt/zgomot si protejeaza interioarele de condiții meteorologice aspre. Suntem mandri de a oferi o varietate de ușor de instalat weatherization produse, inclusiv fereastră seturi de izolare, chederul sigilii, sigilii de usi, etc.. Utilizarea împreună cu alte weatherization de produse pentru a face casa ta mult mai confortabil și eficient de energie pe tot parcursul anului.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate mulțime (3 m/lot)
Greutate Pachet 0.3kg (0.66lb.)
Dimensiunea Pachetului 30cm x 15cm x 5cm (11.81in x 5.91in x 1.97in)
Forma F
Cerere 6mm,8mm,10mm si 12mm grosime sticlă
performanta Bloc De Apă Praf De Vânt Zgomot Bug-Uri Proiect De Fum
Tip De Etanșare Benzi
Dimensiune 6mm / 8mm /10mm / 12mm x 3m
Material importate din cauciuc siliconic
Numărul De Model Timp F
Grosime un tub de lipici, 6mm, 8mm, 12mm, 10mm
culoare Clar
Lățime 20mm

Produse similare