2000mah Mono Panou Solar cu LED-uri de Inundații Securitate Grădină de Lumină Senzor de Mișcare PIR, 60 Led-uri Calea Lămpi de Perete în aer liber Lampă de Urgență

179.49lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Panou Solar: 9V 3W flux Luminos:240 lumeni LED Culoare:Alb LED Cantitate:60 Super-Luminos Led-uri înălțimea de Instalare:1 ~ 3m Timp de Întârziere:8 sec - 2 min reglabil, Distanta de Detectie:2m - 15m reglabil gama de Detectare:180 de grade Baterie:2 x 7.4 V 18650 baterii Reîncărcabile (2000mah) Până la 8 ore de utilizare la o incarcare completa Panel: Siliciu monocristalin Panou Solar de 9V 3W cu 5 metri de cablu hardware-ul de Montare inclus "SENS" regla sensibilitatea senzorului "TIMP" pentru a regla timpul de întârziere "LUX" pentru a regla declanșa percepția de lumină ( light control )

1. Ne-am expediat la adresa dvs. de ordine. Vă rugăm să asigurați-vă că pentru adresa este corectă înainte de a plăti.

2.Elementele vor fi livrate în termen de 1-3 zile de afaceri atunci când am primit plata.

3.Timpul de livrare depinde de destinație și de alți factori;

4.Cumpărătorii internaționale vă rugăm să rețineți:

o.Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a reduce riscul de taxe vamale.

b.Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de a cumpara.

Toate produsele noastre sunt verificate de personalul nostru profesionist departamentul QC. Noastre stricte de verificare și procesele de verificare se asigura că produsul primit este de gând să lucreze exact cum spunem noi că va fi. dacă ai orice întrebare sau problemă , vom fi aici pentru a vă sprijini. vom lucra cu tine pentru a rezolva orice problemă. Oricum, sprijinul este cheia pentru ce atât de mulți dintre clienții noștri se întoarcă pentru afaceri pe termen lung.

Dacă nu sunteți mulțumit pentru orice motiv, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul. Ne străduim pentru a se asigura că sunteți mulțumit cu achiziția dvs. și va face tot ce putem să vă asigurați că aveți o experiență pozitivă. dacă te-ai simțit calitatea acestuia este foarte în valoare de prețul său și fericit pentru serviciul nostru, vă rugăm să ne dea 5 stele, care este afirmația dumneavoastră pentru eforturile noastre. vă mulțumesc Tuturor de aici!!!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 1.3kg (2.87lb.)
Tip De Unitate Set
Dimensiunea Pachetului 25cm x 15cm x 20cm (9.84in x 5.91in x 7.87in)
Numărul de Celule 2 buc 18650
Numărul de Panouri 1
Capacitate Nominală 2000mAh
Max. Putere 9V3W
Tip Celule Solare
Material Siliciu Monocristalin
Dimensiune solar panel
Panou Solar Pliabil No
Numărul De Model IP55
Nume De Brand ELECTSHONG
Panou Solar Flexibil No

Produse similare