20W Oval LED Lumina de Lucru Offroad Masina Auto Camion, ATV-uri Motociclete Trailer Biciclete 4WD, AWD 4x4 Lampa de Ceață de Conducere Faruri Loc Inundații

77.96lei

Adauga la lista dorintelor

Lumini Auto

Descriere produs


Caietul de sarcini:

Putere: 20W

Chips-uri :2*10W chips-uri de înaltă calitate

Fascicul de Unghiul: Spot beam /Fascicul de Inundații

Teoretic Lumeni: Aproximativ 1800 LM

Tensiune de operare: DC 10-36V

Material: carcasă din aluminiu turnat sub presiune

Lentile Material: PMMA

Suportul de montare: Alu suport din otel

Rezistent la apa : IP67

Dimensiune:Aproximativ 98*63*75mm / 4inch

Temperatura de culoare: 6000K

Durata de Viață: Aproximativ 30000 de ore de viață

Aplicație:

Utilizate pe scară largă în mașină, lumini, lumina de camion, masina de off-road lumini, lumini de mașini, utilaje agricole, inginerie lampă, excavator faruri, motostivuitor lumini, zăpadă, lumina, mașină blindată lumini și alte iluminat auto.

Ambalare Includ:

1bucată X 20W led-uri lumina

1. Suntem de transport maritim de acest produs, la nivel mondial, cu excepția unor țări. Vă rugăm să verificați-le în "Livrare si Plata" etichetă.

Comenzile procesate în termen de 1-3 zile lucrătoare de plată, de verificare.

2. Declara valoarea și numele: dacă >2KG uaually vom declara mai mică decât valoarea de element pentru cumpărător din cele mai multe țări, cu excepția țării trebuie să se declare valoarea reala. Dacă aveți cereri speciale, atunci vă rugăm să lăsați note în ordine.

3. dacă adresa de livrare aparține zone îndepărtate,cumpărătorii trebuie să plătească suplimentar taxele de transport maritim,sper înțelegere.

Notă :vă Rugăm să acorde o atenție faptul că taxele de import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.

Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. Verificați cu țara dumneavoastră birou vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare, dacă nu există nici o posibilă datorie produs de rigide de control vamal,cumpărătorul este pe deplin responsabil pentru asta,vă Mulțumesc.

1. Vă rugăm să rețineți că toate declarațiile trebuie să fie pre-aprobate prin magazinul nostru și să avem un retur marfa autorizația (RMA) numărul.

Neautorizate de returnare nu va fi acceptat.

2. Cumpărătorii sunt responsabili pentru ambalare corespunzătoare, se întoarce de transport maritim cost, asigurare și returnarea bunului în "nouă".

Obiecte folosite nu vor fi acceptate pentru retur.

3. Vom înlocui întorcându-se element cu element identice, emite un magazin complet de credit sau o rambursare completă.

1.Dacă sunteți mulțumit cu produsul nostru,vă rugăm să luați 1 sau 2 minute pentru a ne lăsa un 5 star Feedback pozitiv,de multe appreicate se

2.Dacă orice întrebare,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați,vom munci din greu pentru a rezolva orice problemă și de a face fiecare client 100% mulțumit,

vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback neutru sau negativ.

1.Timpul nostru de lucru: luni-vineri, 9:00~18:00

2. Dacă aveți orice întrebări sau nelămuriri cu privire la produs sau la licitație, vă rugăm să contactați departamentul nostru de customer service prin intermediul ebay mesaj sau e-mail . Toate e-mailurile vor fi răspuns în termen de 24 de ore în zilele lucrătoare.

3. Suplimentar taxa de transport vor fi suportate de client de la AK ,PR , HI. Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți pentru detalii suplimentare taxa de transport. Sper înțelegere, multumesc

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.45kg (0.99lb.)
Dimensiunea Pachetului 24cm x 15cm x 12cm (9.45in x 5.91in x 4.72in)
An 1999-2016 LED LUMINA DE LUCRU
Putere 20w
Tip De Element Lumini De Zi
Tensiune 12V 24V
Temperatura De Culoare 6000K
putere 20W
Model de masina Se potrivesc pentru camioane off-road atv jeep suv-ul utv tracțiune integrală 4wd, 4x4 cu barca de Conducere off-Road
Nume De Brand GQLY
Sursa De Lumina LED
Lumeni 2000LUM
Emițătoare De Culoare Inundații Fascicul, Spot Beam
Led-Uri Tip Fascicul La Fața Locului / Inundații Fascicul
Obiectiv Inclus

Produse similare