JUDIT 6.5 Inch Scutere Electrice Geanta Oxford Portabil Dimensiune Rucsac Hoverboard Sac de Sport, Genți de mână Pentru Echilibrare Auto Auto

39.16lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Bine ati venit la JUDIT Magazin Oficial

Impermeabil oxford pânză, durabil pentru utilizare.

Potrivit pentru călătorie în aer liber transportă.

Calitatea poate fi foarte asigurată.

Manopera amenzii, stil de moda.

De dimensiuni mici, acasa, colectarea și portabilitatea sunt foarte convenabile.

Material: oxford pânză

Culoare:negru, albastru

Dimensiune: 60*20cm

Potrivit: pentru 6.5 inch

1 x 6.5 Inch Scutere Electrice Geanta de transport

Din cauza diferenței între diferite monitoare,imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului. Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini.

1,vă Rugăm să verificați adresa dvs. cu atenție după ce ați cumpăra articole.Codul Poștal,numărul de Telefon,Nume,Oras,Adresa, sunt necesare ! 2,personalizate și impozite și taxa pe valoarea adăugată nu sunt incluse în elementul de preț și taxa de transport maritim. Punctul nostru sunt transport gratuit pentru SUA / UE / Asia și multe țări.De obicei trimitem marfa prin China Post Air Mail sau țările Post pentru transport gratuit, ia de obicei 9-30 zile de la livrare, în conformitate cu adresa ta, dacă adresa dvs. este în prezent , timpul de livrare va fi mai mare. 3,Dacă aveți nevoie de transport rapid DHL / UPS / TNT / FEDEX / EMS, deși acestea nu sunt gratuite, dar ne putem bucura de discount foarte bun. Atunci când ia comanda, vă rugăm să alegeți mod de transport maritim care doriți pe magazinul nostru. 4,Dacă alegeți o opțiune de transport gratuit, coletul va fi livrate direct acasă doar o dată sau va fi trimis la oficiul poștal local,atunci ai nevoie să ia numărul de urmărire și ID-ul personal pentru a colecta iterms.

1,Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să lăsați feedback-ul dvs. pozitiv și 5 stele , acest lucru este foarte important pentru noi.Odată ce ne arată captură de ecran de 5 stele, va vom oferi Mai multe Discount pentru urmatoarea comanda. 2,Pentru satisfactia dumneavoastra este obiectivul nostru.Vă rugăm să nu lăsați orice feedback negativ sau neutru sau deschide orice disputa de pe Vilatudor.ro, fără comunicare,vă mulțumesc. 3,vă Rugăm să ne e-mail înainte de a părăsi feedback-ul negativ sau de deschidere, orice disputa de pe site-ul. Comunicarea este cel mai bun mod de a rezolva problemele .Va garantam vom 100% rezolva orice problema pentru tine.

Dacă nu sunteți 100% mulțumit cu calitatea de achiziție din magazinul nostru, nu vă faceți griji. Puteți returna coletul în China, vă vom oferi o rambursare completă. Cerere: 1. Articolele primite neutilizate, nedeteriorat, în ambalajul original. 2. Retur taxa de transport este plătită de către cumpărător.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 25cm x 20cm x 15cm (9.84in x 7.87in x 5.91in)
Greutate Pachet 0.31kg (0.68lb.)
Tip De Unitate bucata
Numărul De Model Auto Echilibrare Mașină Sac
Dimensiune 60*20cm
Tensiune 12V
Tip Skateboard Electric
Consiliul Categorie Plate-Placă
Material Oxford pânză
Nume De Brand judit
Aplicabile Oameni Unisex

Produse similare