CREȘTEREA 49mm slim Neutru densitatea optică clasa ND ND1000 filtru pentru digital aparat de fotografiat lentilă DV

34.44lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


dacă doriți să obțineți mai mic preț, vă rugăm să e-mail la mine .

Full Garantie De Producator + 30 Zile Banii Înapoi Garanție De Satisfacție. Sperăm să cumpere cu încredere!

Utilizarea unui filtru ND permite fotografului de a utiliza o mai mare deschidere, care este la sau sub limita de difractie, care variază în funcție de mărimea senzoriale din mediu (film sau digital) și pentru multe camere, este între f/8 si f/11, cu mici senzoriale dimensiuni medii care au nevoie de dimensiuni mai mari deschideri, și cele mai mari, capabili de a utiliza mai mici deschideri. În loc de reducerea diafragma pentru a limita lumina, fotograful poate adăuga un filtru ND pentru a limita lumina, și apoi puteți seta viteza obturatorului în funcție în special de mișcare dorită (blur de mișcare de apă, de exemplu) și diafragma setate după cum este necesar (deschidere mică pentru claritate maximă sau deschidere mare pentru îngustă adâncimea de câmp (subiectul în focalizare și de fundal de focalizare). Folosind un aparat de fotografiat digital, fotograful poate vedea imaginea imediat, și puteți alege cel mai bun filtru ND pentru a utiliza pentru scena fiind capturat de prima cunoașterea mai bună deschidere pentru a utiliza pentru claritate maximă dorită. Viteza obturatorului va fi selectat de către găsirea de dorit blur de la subiectul în mișcare. Camera ar fi stabilite pentru acestea în modul manual, și apoi expunerea globală apoi ajustate inchisa prin ajustarea fie diafragma sau timpul de expunere, menționând numărul de opriri necesare pentru a aduce expunerea a ceea ce este de dorit. Care compensarea ar fi atunci cantitatea de oprire necesare în filtru ND pentru a utiliza pentru scena asta. Exemple de astfel de utilizare include: Estomparea de mișcare de apă (de exemplu, cascade, râuri, oceane). Reducerea adâncimea de câmp în lumină foarte puternică (de exemplu lumina). Atunci când se utilizează un bliț pe un aparat de fotografiat cu un obturator perdea timpul de expunere este limitat la viteza maximă -de multe ori 1/250 de secundă, în cel mai bun - la care tot filmul sau senzorul este expus la lumina la unul instant. Fără un filtru ND acest lucru poate duce la necesitatea de a utiliza f8 sau mai mare. Folosind o diafragmă mai mare pentru a rămâne sub limita de difractie. Reduce vizibilitatea obiectelor în mișcare Adauga motion blur la subiecte filtre de densitate Neutre sunt folosite pentru a controla expunerea cu oglindă-lentile catadioptric optica, deoarece utilizarea tradițională diafragma iris crește raportul de centrale obstrucție a fost găsit în acele sisteme care conduc la o performanță slabă. inclus: 1x filtru nd1000

Feedback-ul

Dacă sunteți mulțumit cu serviciul nostru, vă rugăm să rata detaliile tranzactiei (Detaliate Vânzător Opiniile) de pe eBay, cu un "PERFECT 5 STELE" si lasati-ne un feedback pozitiv. Sistemul nostru vă va lăsa feedback-ul în mod automat după ce-l plătească.

vă rugăm să permiteți-12~24 de ore pentru a obține dvs. de e-mail a răspuns. Dacă nu primiți răspunsul nostru, vă rugăm să re-a trimis e-mail și vă vom răspunde cât mai curând posibil.

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit. Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE. NU există EXCEPȚII! Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și post.

3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse,DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Vilatudor.ro. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 12cm x 10cm x 10cm (4.72in x 3.94in x 3.94in)
Greutate Pachet 0.06kg (0.13lb.)
Pentru camera pentru Canon nikon pentax sony
Nava gratuit
culoare Negru
Numărul De Model Pentru camera
calitate Mare
Pachet Da
Nume De Brand KEFU
Tip ND1000 filtru

Produse similare