Zomei 82mm PRO Slim HD ND2-400 ND2 la ND400 Densitate Neutră Fader Variabilă MC Filtru ND pentru Canon NIkon Sony aparat de Fotografiat Lentilă 82 mm

282.36lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Zomei 82mm PRO Slim HD ND2-400 ND2 la ND400 Densitate Neutră Fader Variabilă MC Filtru ND pentru Canon NIkon Sony aparat de Fotografiat Lentilă 82 mm Zomei Ultra Slim HD 18 Strat Super Multi-Filmate germană HD Optice Glas s PRO Fader Densitate Variabilă Gri Neutru ND X Lentila Filtru 82mm Descriere: Zomei HD filtre de Densitate Neutre sunt folosite pentru a reduce cantitatea de lumină care ajunge la senzorul camerei. Acestea permit de a micșora viteza de declanșare în scopul de a obține motion blur (cascade, ocean, nori...) și/sau pentru a reduce adâncimea de câmp în condiții de iluminare puternică. Ca ei sunt "neutre", filtre ND nu afectează redarea culorilor. Cu Zomei Densitate Variabilă Gri Neutru filtre, utilizatorii pot selecta intensitatea de la ND2 (1 f-stop) pentru a ND400 (8+ f-stop) prin rotirea față de inel. Dublu Fir, 18-Strat super anti-reflexie multi-filmate cu ALCOOL 5(rezistenta la APA / ANTI-ULEI / ANTI-PRAF / ANTI-SOL / REZISTENT la ZGÂRIETURI) Tehnologie de Acoperire pentru a rezista la aproape orice condiții. Cu Zomei Densitate Variabilă Gri Neutru filtre, utilizatorii pot selecta intensitatea de la ND2 (1 f-stop) pentru a ND400 (8+ f-stop) prin rotirea față de inel. Aproape zero distorsiuni atunci când lumina trece prin acest filtru HD. Cu doar 6,8 mm grosime și a făcut cu nici un compromis, această Variabilă ND X Filtru ar putea fi cel mai subțire și cel mai bun din lume. Original HD Sticlă Optică din Germania, Compara B+W. Toate Materialele Utilizate în acest filtru Satisface Cerințele din standardele Uniunii Europene de Mediu Ment de Protecție-ROHS(Restricții privind Substanțele Periculoase). Caracteristică: NDX este o formă prescurtată de "Reglabil Densitate Neutră". Filtrul este format din două rotativ elemente de sticlă. Rotirea fața element poate drepți intrarea intensitatea luminii, și, prin urmare, realizarea reglabil ND efect. LIMITA (Ultra-Subțire Design Cadru): întreaga filtru grosimea este de doar 6,8 mm (mult mai subtire decat alte produse similare de pe piață), care poate minimiza generarea de colțuri întunecate. HD: optică de Înaltă Definiție tehnologia de fabricație, previne în mod eficient a luminii și foarte păstrează calitatea imaginii. Specificatii: Tip: Slim HD Fader MC ND Culoare: Negru Rotativ: Da Densitate Neutră Grad: 2-400 Material: germană HD Sticlă Optică Pachet inclusiv: 1 x Slim HD Fader 82 mm MC ND2-400 Dacă aveți nevoie pentru a cumpara alte dimensiuni, vă rugăm să ne spuneți sau de căutare în magazinul nostru. Ca filtru nostru doar diferite în mărime ,așa că aici vom folosi doar o mărime show produsele noastre și pachet

Plata:

1. Vilatudor.ro accept Escrow/ card de Credit/WebMoney.

2. Plata integrală trebuie să fie primite în termen de 7 zile după licitație se termină,

dacă aveți probleme cu privire la efectuarea plății, vă Rugăm să ne contactați cât mai curând posibil.

Transport:

1. Am expediat la Alixpress adresa lui numai. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa în Alixpress se potrivește cu adresa de livrare înainte de a plăti.

2.Ca de obicei,vom trimite pachetul în termen de 2-3 zile după ce vom primi plata.si pls păstreze legătura odată ce ați plasat comanda.

3.Dacă locuiți într-o zonă de la distanță și te-am ales transport gratuit,vă rugăm să ne permit să schimbați articol să fie livrat prin Posta.După ce ați plasat comanda,înseamnă că acceptați această prevedere.Mulțumesc mult pentru înțelegere.

4.Dacă alegeți transport gratuit,Ne va păstra dreptul de a schimba compania expres.

Nu putem garanta timpul de livrare pe toate intermational transferurile din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale,care pot afecta cât de repede produse este inspectat.

5.Vă rugăm să rețineți că,Cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare,comisioanele,taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră.Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare.Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.

Retur:

1.Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv. Cu toate acestea,cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale,în Cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate,cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi,și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare.

2.Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.Înainte de a returna produsele,vă rugăm să confirmați adresa de returnare și metoda de logistică cu noi.Dupa ce da elementele la compania de logistică,vă Rugăm să ne trimiteți numărul de urmărire.

Feedback-ul:

1. Scopul nostru este:Clientul este chiar pentru totdeauna.

2. Dacă sunteți mulțumit cu achiziția și total service, comentariul tau este foarte important în succesul nostru în afaceri.

Vă rugăm să luați un minut pentru a ne lăsați un feedback pozitiv cu un ansamblu Detaliate de Vânzare Rating de 5.

3. Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., în orice mod.

Vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva orice problemă. Vom înțelege preocupările și frustrările s-ar putea avea, și va încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 10cm x 5cm x 5cm (3.94in x 1.97in x 1.97in)
Greutate Pachet 0.15kg (0.33lb.)
Pentru A Se Potrivi Partea Frontală A Obiectivului 82 mm
Densitate Neutră Clasa HD Fader ND2-400
Material Cadru Aluminiu
Tip filtru nd
Numărul De Model Slim HD Reglabil MC ND2 la ND400
Pachet Da
Pentru A Se Potrivi Canon Nikon Sony Pentax OLYMPUS, Fujifilm Hoya etc. 82mm obiectiv
Nume De Brand Zomei
Model Ultra Slim HD Variabilă MC ND
Circular Dimensiuni 82mm
Înălțime Cadru 6.8 mm
Acoperire 18 strat digital Multi-filmate
material de sticlă Germană HD Sticlă Optică

Produse similare