STTWUNAKE mini cheie ascunse reportofon Profesional Digital 8GB HD de reducere a zgomotului ștampila de Timp Spy voice recorder Obține dovezi

169.48lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Eu nu sunt doar în căutarea de bine,Mare diametru microfon cu condensator,DSP de reducere a zgomotului digital,O cheie pentru a deschide înregistrarea, Timpul de timbru, de înregistrare Ascunse,voce Inteligent de înregistrare,salvate Automat după puterea pe。

Lossless audio de sunet, Nici un zgomot,Sus chip doar pentru a face mai bine

Pentru diferite tipuri de zgomot în mediu pentru a anula sunetul, filtrarea zgomotului ambiental

De calibru mare, microfon cu condensator, departe de înregistrare distanță de 60 de metri, de blocare sursa de sunet, lovind fidelitate înregistrare efect

Adolescent de protecție, de a apăra căsătoria, poligraf, de a proteja drepturile și interesele, informații de securitate, protecție, acces ușor la o dovadă de înregistrare.

Cizme de înregistrare, închide pentru a salva, operațiunea este foarte simplu, tot pentru ca utilizatorul să ia în considerare.

Criptare automat, utilizatorul a seta o parolă bună, înregistrarea va fi criptate automat, nici o parolă, nu se poate deschide de înregistrare, pentru a se asigura că înregistrarea de date de securitate.

Built-in cip, cu funcția de sincronizare automată a orei, fișiere de înregistrare (an, lună, zi, oră, minut) poate fi numit legal de probă.

Complet automat de voce-activat de înregistrare, pentru a Activa controlul vocal, înregistrare de voce, nici un sunet pentru a opri, prelungi timpul de înregistrare, de a salva de memorie

Atunci când puterea este oprit sau bateria este descărcată, reportofonul în mod automat salvează înregistrarea și apoi se oprește pentru a asigura siguranța datelor.Nu trebuie să se conecteze la computer se poate, de asemenea, șterge fișierele inutile, care permite utilizatorilor mai convenabil.

HIFI MP3 funcție, suport pentru APE, FLAC, WAV, WMA, MP3, o varietate de pierderi music player.Built-in de încărcare rapidă IC, a spori viteza de încărcare de 65%, dincolo de imaginația de viteza de încărcare.

Vă rugăm să rețineți: vă Rugăm să folosiți un curent de 1A sau mai puțin pentru încărcare (un calculator sau laptop este recomandat).

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)
Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Tip De Unitate bucata
Memorie Externă No
Microfon Extern No
Pachet 1*recorder de Voce 1*căști 1*cablu de Date 1*manual de Utilizare(engleza)
Numărul De Model STKM1
Înregistrare ascunse Da
Redare Formate MP3,WAV,WMA
Nume De Brand STTWUNAKE
Dimensiuni (WxHxD) 80*30*10mm
Înregistrare Audio Format WAV
DSP de reducere a zgomotului digital Da
ștampila de timp Da
Smart înregistrare vocală Da
Fișier tehnologie de criptare Da
Echilibrat Da
Capacitate 8GB
Înregistrare De Voce Activat Da
Complet automat de voce-activat înregistrează Da
lossless audio de sunet Da
300 mA baterie de mare capacitate înregistrare continuă 38 de ore
Cu Difuzoare No
Salvate automat după oprire Da

Produse similare