Foto reale Noi Vestidos De Novia Ieftine Red White Rochii de Mireasa O-Neck Mâneci Scurte Plus dimensiune Rochii de Mireasa Rochii HS161

138.07lei

Adauga la lista dorintelor

Nunti & Evenimente

Descriere produs


Din cauza tehnici de Măsurare, există o eroare de 1-3cm Dimensiune 14W este dimensiunea personalizate. Ai nevoie doar de a alege dimensiunea 14W, și lăsați un mesaj pentru a ne spune piept, talie, înălțimea corpului și tocuri de înălțime, care va fi ok. Rochia va fi livrat în 5-7 zile.Dacă dimensiunea 14W nu poate fi selectată, înseamnă că acest articol nu poate fi personalizat. Vom accepta doar dimensiunea personalizate, culori și design poate fi personalizat Acest element este rochia de mireasa doar, nu inclusiv fustă sau alte lucruri. Toate pozele noi vă arătăm sunt poze reale, toate rochie sunt exact la fel ca imagine arată.

!!! Vom refuzat rambursare în cazul în care u nu ajuta clearance-ul vamale. Deci, vă rugăm să citiți atent politica de CLEARANCE-ul de mai jos. Multumesc.

Despre Tarifare

Rochiile noastre de mireasa prețurile sunt în formă 30USD la 200USD, vom declara ca rochia cadou si valoarea este de 20USD la 150usd. Sper că se poate face u a evita tarifare. Dar diferite țări au diferite standarde, vă rugăm să încercați pentru a afla judetul tau despre politica tarifară a cumpăra bunuri de dincolo de ocean.Și te rog ajută-clearance-ul dacă e nevoie, mersi. Ca Vilatudor.ro politica, clearance-ul este de cumpărător datoria. Vom vedea u de acord cu acest lucru, dacă ne cumpere bunuri. Multumesc.

Despre calitate

Avem multe rochii de mireasa care prețul este în jurul valorii de 30USD, 40USD. Este foarte ieftin preț și transport gratuit în multe țări. Rochii în general de greutate 1kg, de transport de marfă nu este ieftin. Și aceste rochii sunt toate realizate manual. Deci, dacă u cred că de astea ieftine preț, u nu va va dezamagi pe aceste rochie de mireasa. Dacă u vreau rafinat,portelan rochie de mireasa, vă rugăm să alegeți rochie de mireasa care prețul de peste 50USD. Multumesc.

Despre timpul de procesare

Suntem fabrica, ne face să producă pentru mulți clienți, am promisiunea de a livra bunurile în 3-5 dasy după ce vom primi plata. Dacă ur dimensiune este personalizat, rochie va fi livrat în 5-7 zile. Vă rugăm să nu mă întreba nava de mărfuri foarte curând. în general 3-5 zile. Vă rugăm să înțelegeți, vă mulțumim.

Despre restituirea & litigiu

1. Ca mai presus de cuvinte, vom face rambursare completă pentru u dacă bunurile nu livrare după shiped 60 de zile ( Brazilia este de 90 de zile), astfel încât vă rugăm să nu deschizi disputa afer shiped afară 1-40 zile. Vă rugăm să acorde o atenție deosebită bunurilor, contactul cu noi înainte de a deschide disputa, vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva problema.

Despre culori

Unii clienți întreabă dacă albul este alb pur, noi întotdeauna greu să răspundă, rochia este posibil să nu alb pur sau alba ca zapada, este un fel de alb care aproape de fildeș, dar nu fildeș. Deci, vă rog, știu că înainte de a cumpăra.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 1.0kg (2.20lb.)
Dimensiunea Pachetului 45cm x 35cm x 5cm (17.72in x 13.78in x 1.97in)
Tip De Unitate bucata
Decor Dantela,Cristale,Aplicatii
Rochie De Mireasa Tesatura Tul/Compensare
Element De Moda simplu
Built-in Sutien Da
Silueta Rochie De Bal
Tren Nici unul
Rochii De Lungime Podea-Lungime
NE Dimensiune 2, 4, 6, 8, 10, 12, 14, 16, 16W, 18W, 20W, 22W, 24W, 26W, 28W, Dimensiuni Personalizate
Pentru Femeile Gravide No
Maneca Stil De pe Umăr
Nume De Brand e yiiya
Imagini Reale Da
Tip De Element Rochii De Mireasa
Lungime maneca(cm) Scurt
Talia Naturale
Design Spate Dantelă-Up
Numărul De Model HS161
Decolteu O-Gât

Produse similare