480pcs dansator de Balet Fata Princess Cupcake Toppers Alege Tema Consumabile Partid Desene animate Petrecere de Aniversare de nunta de Decorare Tort de pavilion

132.06lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


480pcs dansator de Balet Fata Princess Cupcake Toppers Alege Tema Consumabile Partid Desene animate Petrecere de Aniversare de nunta de Decorare Tort de pavilion Pachetul include : 20 de saci = 480 buc vă Rugăm să rețineți: 1. Manual de măsurare , dimensiunea poate fi un pic de eroare , vă rugăm să înțelegeți . 2. Diferit de modul de fotografiere și luminozitatea de lumina , culoarea produsului va fi un pic diferit.Vă rog să acceptați și de a înțelege,vă mulțumesc! 3.Pentru că există prea multe incertitudini durning de transport, astfel încât nu putem controla timpul de transport maritim și pot să-ți promit bunuri vor ajunge înainte de petrecerea ta. Refuzăm rambursare pentru acest motiv. Dar ne va trimite cât mai curând posibil. Dacă nu puteți accepta, vă rugăm să nu trimiteți o comandă. Vă mulțumim pentru înțelegere

Plata

1. Există mai multe metode de plată disponibile pe Vilatudor.ro, cum ar fi Alipay, carduri de credit,în timp real, transferuri bancare, plăți offline (transferuri bancare și Western Union).Puteți alege o metodă care este cel mai convenabil pentru tine. Pentru a proteja interesele tale,plata ta va fi temporar deținute de Alibaba, și nu va fi eliberat până când veți primi comanda si sunt multumit de el.

2. Plata trebuie să fie gata în termen de 7 zile dupa plasarea comenzii, dacă aveți orice întrebare cu plata, este frumos să anunțați-ne.

Transport

1. Atunci când plasați comanda, vă rugăm să alegeți de transport mathod, produsul va fi trimis cu o specială de China post, ca de obicei, este transport gratuit.

2. Despre timpul de livrare, de obicei, parcela are o lună la două luni pentru a ajunge la mâna ta. Dacă nu primiți coletul in 2 luni, vă rugăm să ne spuneți. Ne va face pentru tine. noi nu guaratee timpul de livrare pe tot transportul internațional datorită diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat, vă rugăm să rețineți că nu vom fi responsabili pentru indditional taxe vamale, brokenage taxe, impozite și altele pentru importul în țara dumneavoastră.

3. Elementele vor fi livrate în termen de 48 de ore, cât mai curând posibil, în scopul de a de livrare cu succes, vă rugăm să asigurați-vă că ați lăsat adresa completă, corectă codul poștal și număr de telefon disponibil.

Contactati-ne

1. Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să fie liber să contactați cu noi, vom răspunde la întrebările dumneavoastră ASAP

2. Vom răspunde la întrebarea dumneavoastră prin e-mail, vă rugăm să verificați adresa dvs. de email pentru răspunsuri.

Feedback-ul

1. Ta satisfacion și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi, vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

2. dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ. Am încredere că poate face tot posibilul pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.4kg (0.88lb.)
Tip De Unitate mulțime (480 buc/lot)
Dimensiunea Pachetului 20cm x 20cm x 5cm (7.87in x 7.87in x 1.97in)
Pachetul Include 480pcs tort
Numărul De Model cha006-480pcs
Material Carton
Nume De Brand ZZCLY
Ocazie
Model Desene Animate Fata De Balet Printesa

Produse similare