Link-ul Bluetooth Car Kit Handsfree Telefon si Wireless Streaming de Muzică Interfață pentru VW Golf IV / Golf V / Golf VI / Golf Plus

309.25lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Această Legătură Bluetooth Car Kit-ul este făcut pentru a lucra cu aproape orice Bluetooth Smartphone-ului, dispozitiv mobil sau tabletă. Acesta vă permite să redați muzică de pe Bluetooth-dispozitiv original de fabrica-montat masina de radio/navigație sistem și au control deplin prin butoanele radio. În plus, acesta vă oferă un set mâini libere Bluetooth soluție. Acest Bluetooth Link-ul de asemenea, vine cu un port AUX-IN pentru toate non-dispozitive Bluetooth, precum și un standard de încărcare port USB (5V 1A) .

Caracteristici * Conectați orice Smartphone-uri și streaming de muzică wireless la OEM stereo auto * Controla muzica folosind butoanele radio (de exemplu, schimbarea Urmări și de a controla Volumul) * Muzica se întrerupe automat atunci când trecerea la CD/TAPE/FM etc. * Oferă un set mâini libere Bluetooth telefon soluție (muzica pauze atunci când apelurile sunt efectuate sau primite) * Preluare/Respingere apeluri, deși original stereo auto prin FF (Fast Forward) buton * Direct CD changer port conexiune care nu implică modulare FM pentru sunet de înaltă calitate, fără interferențe * Plug & Play instalare - și păstreze echipamente originale și face nici o deteriorare a circuitului auto originale * încărcare port USB (5V 1A) pentru a menține dispozitivul mobil încărcat * 3.5 mm port Aux-in pentru conectarea non-dispozitive Bluetooth * telefon mobil de navigare de voce va ieși prin masina de difuzoare stereo, în timp ce muzica se oprește.

Lista De Compatibilitate

Potrivit pentru modele Volkswagen (Trebuie să verificați Compatibil Note):

1997-2006 Golf IV / Golf Plus (Radio: Delta 6, Monsoon Premium 6, R100, r110 îl, RCD200, RCD 300, RCD 500, RNS 300, RNS2 Navi 16:9, MFD2, MFD2 DVD)

2003-2010 Golf V / Golf VI / Golf Plus (Radio: Premium 7, R100, r110 îl, RCD200, RCD 300, RCD300 MP3, RCD 500, RCD500 MP3, RNS 300, RNS2 Navi 16:9, MFD2, MFD2 DVD)

Compatibil Note:

1. În afară de cele de mai sus-menționat radio, este, de asemenea, compatibil cu radio RCD310 înainte de modelul anului 2011 .

2. Dacă radioul nu este listat mai sus, vă rugăm să întrebați-ne inainte de a cumpara.

3. Dacă aveți un schimbător de CD-uri în mașină, trebuie să deconectați-l înainte de a instala acest produs.

Instalare

Link-ul Bluetooth este conectat la CD changer port situat la radio spate. Pe unele masini, acest lucru poate fi atins din partea pasagerului, în timp ce pe alte masini va trebui să scoateți radio. Instrucțiunile de pe cum de a elimina radio pentru a accesa CD changer port pot fi găsite prin intermediul multe resurse on-line, mașină de manuale sau de către un instalator local.

Note speciale pentru VW radio : trebuie să vă conectați la GND (masă) de sârmă la radio metal parte.

Disclaimer : instalați pe propriul risc

Noi nu suntem responsabili și nu ar trebui să fie responsabil pentru orice daune provocate de tine sau de vehiculul dumneavoastră în timpul de instalare al setului auto. Dacă nu vă simțiți încrezător cu DIY instalare, vă rugăm să rândul său, la un car audio profesionale în zona dvs. locale.

Specificații Tensiune de Intrare: 11V~14.6 V DC Operațional Curent: 600mA Standby Curent: 20mA DAC Rezolutie: 20bit Distorsiune Armonică Totală: 0.05% SN Ratio: 90dB Raspuns in Frecventa: 20HZ-20KHZ Temperatura de Operare: -35 - 75 Grade Celsius

Pachetul de Conținut 1 Bucata Link-ul Bluetooth Module Unitate (dimensiuni: 74mm x 62mm) 1 Bucată de Sârmă Exploatați-CD Changer Conexiune (cablu lungime: 1000mm) 1 Bucata Microfon (lungime cablu: 2500mm) 1 Bucată de 3,5 mm Aux-in Cablu (lungime cablu: 500 mm) 1 buc Manual de Utilizare (engleză) Optional: 1 Bucata Telecomanda (Selectați în "Numele Culorii" galerie foto) Cadou: 1 buc USB de Încărcare Cablu de Date SAU In masina de Aerisire Suport de Telefon (Selectați în "Numele Culorii" galerie foto) Imaginea Produsului

***** 100% de serviciile noastre în schimbul de satisfacție de 100% * * * * * Transport

Dumneavoastră de cumpărare elemente sunt în general expediate în termen de 2 zile lucrătoare de la primirea de plată. Noi, în general livra elemente de cumpărare depinde selectat metoda de transport maritim, cu toate acestea, ne rezervăm dreptul de a modifica o altă metodă de transport dacă opțiunea este selectată metoda de transport maritim se întâmplă să nu fie disponibile sau din motive de mai bine de Vămuire la destinație. Vă rugăm să rețineți atunci când selectarea DHL ca metoda de transport maritim, și adresa de livrare este o livrare de Zonă de la Distanță prin DHL, vom livra elemente de cumpărare de către EMS sau alte curieri în loc. Taxă de Import de Toate taxele de import/taxe(dacă există) ar trebui să fie plătite de tine. Dacă coletul este returnat la noi din cauza refuzului de a plăti pentru import, impozite/taxe, nu va vom trimite din nou achiziție element până când veți plăti pentru toate revenirea și re-trimite taxe, și rambursarea nu poate fi solicitată în acest caz. Garanție și Returnare Fiecare element este pe deplin testat înainte de expediere, nu ne trimite defect elemente pentru a evita rambursare sau de returnare. 12 luni garanție împotriva defectelor de fabricație de la data primirii. Dacă elementul nu funcționează în mod corespunzător în termen de garanție timp, puteți returnarea acestuia pentru inlocuire, și să plătească pentru costurile de returnare (prin scrisoare recomandată par avion). Dacă nu sunteți complet mulțumit cu achiziția element pentru orice motiv, îl poți returna în termen de 30 de zile de la primire. Costurile de returnare și orice costuri asociate sunt plătite de tine, vom face rambursare completă pentru original pentru cantitate. Înainte de a reveni livrare, contactati-ne pentru o adresă de retur. Dacă returna produsele primite sunt incomplete sau deteriorate, taxe suplimentare vor fi deduse de rambursare. În plus, vă rugăm să rețineți, dacă returnare este cauzat de greșit de a cumpara, original costul de transport maritim și taxa de manipulare sunt non-rambursabile. Deci, dacă nu sunteți sigur ce produs să cumpere, nu ezitați să ne contactați. Feedback-ul feedback-ul Dvs. pozitiv este

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate Set
Greutate Pachet 0.38kg (0.84lb.)
Dimensiunea Pachetului 18cm x 10cm x 12cm (7.09in x 3.94in x 4.72in)
Nume De Brand YATOUR
Numele Modelului V12001
Radio Compatibil 01 Delta, Delta 6, MFD2 RNS2, Premium 6, Premium 7, R100, r110 îl
Radio Compatibil 02 RCD200, RCD200 MP3, RCD210, RCD300, RCD300 MP3, RCD500, RCD500 MP3
Compatibilitate Orice dispozitiv compatibil Bluetooth
Tip De Element Car Kit-Ul Bluetooth
Tip De Material Plastic
Producatorul De Masini/Modele Pentru Volkswagen
Caracteristici Speciale Muzica de streaming wireless și convorbiri telefonice fără comenzi manuale
Element Dimensiune 74mm x 62mm
Certificat CE, FCC, RoHS
Articol Greutate 0.3kg
Radio Compatibil 03 RNS300, RCD310(înainte de modelul anului 2011)

Produse similare