Tigara electronica Aspire Nautilus 2 Atomizor Tank + 5pcs Nautilus BVC Bobina 0.7 ohm pentru E-tigari Zelos Mod Vape Rezervor

165.85lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Tigara electronica Aspire Nautilus 2 Rezervor Atomizor 510 Fir + 5pcs Nautilus BVC Bobina 0.7 ohm pentru E-tigari Zelos Cutie Mod Conținutul Pachetului: 1 x Nautilus 2 rezervor(Pre-instalat un 0.7 ohm) 1 x Plus Bobina(1.8 ohm) 1 x Suplimentar Tub de Sticlă 8 x Orings 1 x Manual de Utilizare 1 x Card de Avertizare 1 x Plus Drip tip 5 x 0.7 ohm (18-23W)

Transport

1. Ne va livra în pachetul tău în termen de 5 zile lucrătoare după ce plata este verificată.

2. Noi, de obicei, declara în preț scăzut pentru a vă ajuta să evite taxele, dar cumpărătorii sunt responsabile pentru impozite sau taxe percepute de către obiceiurile locale.

3. Timpul de livrare depinde de local post office eficiența. În cazul în care pachetul nu ajunge la timp, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Feedback-ul

1. Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre,vă rugăm să ne lăsați toate 5 stele feedback-ul,multumesc.

2. Dacă aveți orice problemă cu produsul nostru, vă rugăm să contactați cu noi înainte de a deschide disputa sau feedback-ul rău. Satisfactia dumneavoastra este prioritatea noastră.

3. Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă orice problemă,vă vom răspunde în termen de 24 de ore.Timpul va de până la 48 de ore de întârziere, dacă este week-end sau vacanțe.

Returnare Și Rambursare

1. Cumpărătorii pot obține o rambursare și de a returna produsul în termen de 7 zile de la data primirii dacă produsul este defect.

2. Cumpărătorii pot reveni sau de a înlocui produsul în termen de 30 de zile de la data primirii dacă produsul este defect.

3. Vă rugăm să păstrați produsul în noi și bune condiction și să plătească taxele poștale de returnare în cazul în care cumpărătorii trebuie să se întoarcă.

4. Noi oferim 1 an garantie.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 10cm x 8cm x 5cm (3.94in x 3.15in x 1.97in)
culoare
Material
Model Compatibil Zelos Cutie Mod
Nume De Brand Aspire
Model
Bobine De Tip
Model compatibil
Nautilus 2 Bobina
Nautilus 2 Dimensiune Rezervor
Nautilus 2 Capacitate Rezervor
thread
Nume
Numărul De Model Aspire Nautilus 2 Rezervor

Produse similare