2018 mai Nou pentru Mercedes Cablu de Diagnosticare MB 38 Pini la 16Pin de Diagnosticare OBD2 Conector pentru Mercedes 38 Pini pentru Automobile Instrument

21.84lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


2017 mai Nou pentru Mercedes Cablu de Diagnosticare MB 38 Pini la 16Pin de Diagnosticare OBD2 Conector pentru Mercedes 38 Pini pentru Automobile Instrument Salutat la AutoTop Selectate de Înaltă Calitate cabluri zonă, și vă mulțumesc pentru alegerea noastră Cablu OBD adaptoare

Inainte de a comanda, vă rugăm să citiți anunțul de mai jos:

1. Adaptorul OBD funcția principală este de a comunica între mașina dumneavoastră și scaner de diagnosticare (cu 16pin conector de sex Masculin). Deci, dacă veți găsi că problemele de comunicare, vă rugăm să nu ne lăsați feedback-ul negativ, vă rugăm să vă asigurați dacă scanerul este compatiable cu scanerul, deoarece multe scanere nu sunt compatibile cu OBD pentru vehicule.

2. Bobinei interioare de cabluri nu sunt pe deplin ca pin-ul arată, pentru că funcția principală pentru cablu este de a transmite date prin anumite pini, acesta acționează doar rolul de comunicare, funcționează bine cu ELM327/ Lansare easydiag și așa mai departe.

3. Vom asigura că veți obține cea mai bună calitate, toate produsele trecut de două ori QC înainte de a verifica transport (de fabrică și Autotop Echipa), sper sincer ai putea să ne lăsați un 5 stele recenzii bune, păstrează ne-a motivat! Produs Caracteristici: Acest lucru este de 38 Pini la OBD2 OBD 2 de sex Feminin 16Pin Cablu Adaptor pentru Benz. Grele de construcții de ani de serviciu Folosit pentru a converti pentru Benz 38 Pini la OBD2 OBD 16 Pini interfață vă Permite să conectați interfața OBD instrumente de diagnosticare pentru a pentru Benz vehicule cu 38 Pini interfață Specificatii: Cablu Adaptor dimensiune: 40 cm Net greutate: 96g Culoare: Negru 1 x pentru Benz 38 pini cablu

Acceptam Alipay, Transfer Bancar, West Union, Paypal, card de credit și alte modul de plată. Vă rugăm să ne contactați direct sau lăsați-ne un mesaj pe ordinea mesaj fără plată. Va vom contacta imediat.

1. Comanda dvs. va fi procesată în termen de 1 funcționează după verificarea plății trecut pe Vilatudor.ro. 2. Livrare timp de Vilatudor.ro standard de transport maritim va avea 12-30 zile depinde de locații diferite. Accelerate de transport (DHL/FEDEX/EMS, etc) va costa 3-7 zile pentru livrare. 3. Dacă adresa de livrare(DHL/FEDEX/TNT) aparține zonă de la distanță, vom percepe 38 USD plus ca zonă de la distanță taxa de livrare. În caz contrar, ne puteți oferi o adresă sau am expediat-o prin HK POST, sper ca te-ar putea înțelege. 4. Pentru Drop-shipping, vă rugăm să lăsați cu clientul dvs. este adresa corectă, așa că am putea nava-l la clienții dumneavoastră direct.

1. Toate produsele au trecut de două ori testul de calitate înainte de expediere efectuate de către produce și AutoTops Echipe.

2. Dacă ați primit produsele au probleme de calitate, vă rugăm să ne contactați imediat, ne va fi de a răspunde înapoi la tine în termen de 5 ore.

3. Toate AutoTops produsele au garantie 1 an minim, de 30 de zile de returnare și rambursare completă sau schimb una nouă, vă rugăm să citiți mai jos returnării sau procesul de schimb cu atenție înainte. Asigurați-vă că veți obține noastre se întorc adresa și declare ca "cadou" și o valoare scăzută de pe pachet.

1. Feedback-ul pozitiv (5 Stele) este foarte important pentru noi, vă rugăm să gândească de două ori înainte de a părăsi feedback-ul. Vă rugăm să nu deschideți disputa la noi, ne vom asuma responsabilitatea de a retrimite sau de restituire pentru orice probleme. 2. Vă rugăm să ne contactați prin Trade Manager sau Scrisori înainte de a pleca neutru(3 stele) sau negative (1-2 stele) feedback-ul. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele și de a oferi un răspuns satisfăcător!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 15cm x 10cm x 5cm (5.91in x 3.94in x 1.97in)
Greutate Pachet 0.15kg (0.33lb.)
Tip De Unitate bucata
Tensiune 12V
Numele Modelului Pentru Benz 38Pin
Electronice No
Element De Lungime 40cm
Înălțime Element 4cm
Tip De Element pentru Mercedes Cablu de Diagnosticare
Lățime Produs 5cm
Versiune Hardware Cele mai noi Pentru Mercedes 38pin soclu
pentru Mercedes Cablu de Diagnosticare Culoare Negru
Extern De Certificare De Testare CE
pentru Mercedes Cablu de Diagnosticare de Garanție 1 an
pentru Mercedes Cablu de Diagnosticare Transport Post liber de transport maritim
putere 9W
Tip De Material De înaltă Calitate de Metal și Plastic, cauciuc
Nume De Brand Vgate
Versiune Software cele mai noi
pentru Mercedes Cablu de Diagnosticare Funcții OBD2 OBD comunicare
original Autotop Selectate OBD Cabluri
pentru Mercedes Cablu de Diagnosticare Caracteristici De înaltă calitate, fiabile
pentru Mercedes DiagnosticOBD și Tip OBD2 OBD 38pin de sex masculin la OBD2 16pin de sex Feminin
Articol Greutate 0.1kg
pentru Mercedes Cablu de Diagnosticare de Ambalare Dual Siguranță de ambalare cu bule sac
Caracteristici Speciale OBD la OBD2 cablu adaptoare

Produse similare