5 km Departe de Șoimi Tactice Hunter Fluier cu Ultrasunete de Înaltă frecvență 30g Șoim, Vultur, Șoim de Vânătoare Fluier

26.20lei

Adauga la lista dorintelor

Vânătoare

Descriere produs


Cumpara peste 2 mulțime,cost 5%

TRANSPORT Toate articolele vor fi expediate within1business zi de Hong Kong par Avion după ce plata este clar. Elementele vor ajunge in7-25business zile. Ora de sosire depinde de o serie de factori și diferite domenii:

Vă rugăm să alegeți niște vânzători locali, dacă nu puteți să așteptați cu răbdare în timp de transport maritim ne-am declarat.

Odată ce ați achiziționa, vă rugăm Lăsa feedback negativ sau neutru dacă nu ați primit element în 30 de zile, pentru că am vorbit de transport maritim de timp în mod repetat. Taxa vamală este obligația și răspunderea de un cetățean în țara dumneavoastră, astfel încât cumpărătorul ar trebui să fie responsabil pentru orice taxe și taxe vamale suportate. De exemplu, Laser Pointer este inacceptabil în unele țări. Prin urmare, vă rugăm să verificați local politica vamală cu atenție înainte de cumpărare. Sau, noi NU va fi responsabil pentru orice eșec de livrare legate vamal de destinație problema.

PLATA Am acceptonly. Am doar nava element de verificat adresa. Plata trebuie să fie primite propriu în3 Daysfrom la data achiziționării. Vă rugăm să lăsați notă incând face plata, dacă aveți orice cereri speciale (culori/dimensiuni).

Comenzile vor fi procesate imediat și expediate în aceeași zi, în mod normal, așa că am doNOTaccept orice e-Mail/Mesaj notă înainte sau după ce ai plasa comenzi.

RESTITUIRE & POLITICA de ÎNLOCUIRE Toate produsele pe care le sunt de vânzare include fabrica de garanție, nu acoperă elementele care au fost abuzate, ars si deteriorat în orice formă. Vă rugăm să ne contactați viaMessageif NU ați primit un produs in 30 de zile, vom verifica cu post office, apoi retrimiteți sau de restituire orice element lipsă. În cazul puțin probabil în care produsul este defect, în orice caz, trebuie să contactați-ne ACUM și apoi a reveni within7 Daysof primire. Poștale și de ambalare taxa nu va fi returnată. Noi nu va fi responsabil pentru livrare sau cheltuielile de asigurare suportate în revenirea elementul înapoi la noi. Dacă returnați un produs achiziționat de la noi, acesta trebuie să fie înapoi inFactory Condiție. Aceasta include ambalaje, prospecte, manuale etc. Vă rugăm să așteptați până ot5 Lucru Ziletimp-ne la procesul de elementul întors.

FEEDBACK-ul și să NE CONTACTAȚI Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să de e-mail serviciul nostru specialists24 Ore pe Zi, 7 Zile pe Săptămână.

Va vom raspunde cat mai repede posibil. Dacă nici un răspuns within24 Ore, vă rugăm să verificați spam în căsuța de e-mail. Am aprecia foarte mult yourPOSITIVEfeedback. Vă rugăm să NU Tleave feedback-ul negativ, fără a cere ajutor. Scopul nostru este de a provideTop Nivel de Servicii pentru Clienți, în mod normal, așa că vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problema. Vă rugăm să NU lăsați feedback negativ sau neutru dacă nu ați primit element în 30 de zile, pentru că am menționat în mod repetat timp de transport maritim

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Numărul De Model 003006
Tip Fluier
Nume De Brand ochiul lui horus

Produse similare