10buc/NO1 X 200m marea chinei de momeală de pescuit fir elastic cu dozator

27.78lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Caietul de sarcini

Momeala elastica complet cu dozator.

Ține-ți momeala elastic curat și dezorientat gratuit

Una dintre cele mai importante elemente în orice pescari cutie de scule. Ține momeala pe cârlig special moale momeli cum ar fi de creveți, crabi și pești. Folosit, de asemenea, să păstreze Negru lug strâns la cârlig și să păstreze Macrou și calmar momeli simplificat

Un foarte bine conceput eficiente momeala elastic titular. Oferind un suport interior pentru a preveni bobina de răsucire și un ingenios clip pe balama, pentru a preveni elastic "ping" înapoi prin gaura!

PJ-1 dia 0,10 mm 200m/spool

PJ-2 dia 0,15 mm 200m/spool

PJ-3 dia 0,20 mm 200m/spool

PJ-4 dia 0,25 mm 100m/spool

PJ-5 dia 0,30 mm 100m/spool

PJ-7 dia 0,50 mm 50m/spool

Acest pescuit fir elastic este special conceput pentru a atașa momeală de pescuit la cârlige de pescuit, în special moale momeli, cum ar fi: carnea de pește, creveți,ficat de pui, midii/scoici și mai mult.se fixa momeala & ascunde cârlig momeala foarte bine. Acest fir elastic este foarte usor de utilizat, nu este nevoie pentru a lega noduri pe momeala, doar vânt fir elastic în jurul valorii de momeală, în sus și în jos, apoi rupe-l jos. Acest pescuit fir elastic va asigura momeala mai eficient pentru a cârlig și de a îmbunătăți dvs. de pescuit montaj tarif garantat, plus, atunci când utilizați fir& tie momeala pe cârlig, mâinile nu ating firul în sine în mod direct(doar curat în afara dispener), puteți să vă păstrați put momeala miros de cutia de pescuit.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 20cm x 20cm x 15cm (7.87in x 7.87in x 5.91in)
Greutate Pachet 0.25kg (0.55lb.)
Numărul De Model 1#
Funcția Corpul
Numele Departamentului Unisex

Produse similare