Superbat HSD Cablu de Asamblare Z Codificare Unghi Drept Feminin Jack la Z Codificare Unghi Drept Jack Dacare 535 4pole 120cm

76.26lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Superbat HSD Cablu de Asamblare Z Codificare Unghi Drept Feminin Jack la Z Codificare Unghi Drept Jack Dacare 535 4pole 120cm HSD cablu de asamblare de Înaltă capacitatea de anti-bruiaj,cu zgomot redus,și două canale de date de mare viteză de transmisie Fakra HSD 4-nuclee cablu ecranat, satisface nevoile de vehicul de mare viteză a datelor digitale de transmisie.

De cinci ori mai repede viteza de transmisie decât FAKRA SMB conexiuni disponibile pe piață la ora actuală.

Impedanță nominală 100ohm,

Aspectul și structura au moștenit vehicul conector baionetă mecanice de proiectare, de selecție de culoare și de a evita nealiniere design.

Stabilitate ridicată și fiabilitate, de înaltă precizie, perfect de andocare cu originalul vehicul. Se aplică Benz, BMW, Audi,Tesla, VW, Noua Bora si alte auto de interfață compatibilitate.

Scenarii De Aplicare:

HSD cablu de asamblare utilizate pe scară Largă ca vehicul de mare viteză de transmisie de date conexiuni, sisteme de divertisment în mașină, în mașină audio și transmisie video LVDS camere de supraveghere, monitorizare a presiunii în anvelope și sisteme de alarmă, sisteme de alimentare cu apă, vehiculul radio, vehicul telefon, vehicul antene.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 16cm x 2cm x 2cm (6.30in x 0.79in x 0.79in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.05kg (0.11lb.)
serie conector HSD
tipul de cablu Dacare 535 4pole
Lungime 120cm
Conector De Gen De Sex Feminin, Jack
Caroserie 1 Unghi drept
Nume De Brand Superbat
Conector 2 Serii HSD
Tip Cabluri Coaxiale
cablu de impedanță 100ohm
Numărul De Model AC-HSDZRJ-HSDZRJ-535-120
Conector 2 Gen De Sex Feminin, Jack

Produse similare