ST-135M CONTROLLER 9KW GENERATOR DE ABUR SAUNA SPA ACASĂ DUȘ

873.81lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


ST-135M CONTROLLER 9KW GENERATOR DE ABUR SAUNA SPA ACASĂ DUȘ

Acest 9KW generator de abur cu Modelul ST-135M Multi-functional digital controller care este cel mai potrivit pentru home SPA. De înaltă calitate pentru această serie s-au dovedit de mai multe persoane care de mai mult de 21 de țări și de a folosi fără probleme de mulți ani până acum. Este foarte popular în generatorul de abur industriei și poate satisface cele mai cerințele clientului.

ST-60 generator de abur, care are un design rezonabil,funcția stabil, utilizați internațional de tehnologie avansată. se echipează cu cameră specială organism pentru a forma un set complet de saună , care pot relaxa oameni musculare, elimina oboseala, si elimina toxine în organism.

Acesta este cel mai bun mod de a cumpăra produse de înaltă calitate și de a salva bani, pentru că-l direct de la Producătorul real. Produse certificate CE de European ISO9001:2000 SGS raport de verificare

Parametru tehnice: Numărul de Model: ST-60 de

Putere: 9kw, 220V-240V, 60 hz, 1 Fază

Dimensiune: 395mm x 135mm x 395mm

Greutate neta: 8.5 KG, greutate Bruta: 11 KG

Este potrivit pentru 300 la 400 de metri cubi.

Element de unități:

1*generator de abur

1*ST-135M controller

2*fire

1*abur, Pulverizator 1*manual de utilizare engleză

Atunci când vă bucurați de confortabil acasă SPA cu acest sistem, nu numai că va aduce mai multe relaxați-vă și sănătos, atât fizic și mental, dar, de asemenea, te face să te simți mai multă plăcere de super funcția. Acum tu stii ce e la funcții de sistem.

Despre Noi:

Compania noastra este un curs de dezvoltare profesională transfrontaliere de energie electrică companiei. Până acum am terminat active de reorganizare și a obținut finanțare. Va garantam ca fiecare produs este de înaltă calitate și durabil în uz în comparație cu multe alte fabrici. Vom alege cele mai Bune Cumpără mărfuri. Compania noastra are un puternic suport tehnic și servicii postvânzare perfectă. Noi oferim o garanție de doi ani și de 60 de zile de retur de serviciu pentru fiecare dintre produsele noastre.

Avem cel mai de preț preferențial printr-o cantitate mare de cumpărare de la surse de prima mana de la fabrici . Reducerea costurilor, astfel încât să ofere prețul cel mai preferențial pe baza asigurării calității produselor pentru marea majoritate a clienților.

Transport:

În prezent, compania noastra are depozite în America și marea BRITANIE și NICI tarifele .

Dacă sunteți un cumpărătorii SUA , produsele vor fi expediate din Statele Unite , timp de Transport vor varia de la 2 la 4 zile lucrătoare în funcție de locația dumneavoastră . ( Notă : American regionale AK, HI, PR , sunt zone izolate,aceste locuri trebuie să fie foarte încărcată. Vă rugăm să trimiteți un mesaj la noi inainte de a cumpara ).

Dacă sunteți un Germania cumpărător , bunurile vor fi livrate la tine din Germania .Timpul de Transport va fi de 2-3 zile lucratoare.

Dacă sunteți un cumpărătorii Europeni , mărfurile vor fi trimise din Germania . În funcție de locație,timp de transport vor varia de la 2 la 7 zile lucratoare. Toate bunurile vor fi fără tarife, vă rugăm să fiți siguri de cumpărare.

Dacă ești un Australia cumpărător , bunurile vor fi expediate din China de către EMS mail . În general, acesta nu va produce tarife .Ciclul de transport este de aproximativ 7 zile lucratoare. Garanție: oferim o ani de garanție. În perioada de garanție, toate schimburile sau reparatia din cauza unor defecte sunt gratuite (Cumpărătorul este responsabil pentru taxele de transport).

Achiziționarea de instrucțiuni: La momentul achiziției, vă rugăm să includeți numărul de telefon de contact la contul Paypal zona de comentarii. Un număr de telefon de contact numai pentru transportul maritim scopuri. (International livrare cere semn, așa că ne este necesar.

avem onoarea și responsabil vânzător.vom încerca întotdeauna cele mai bune noastre de a oferi cele mai bune servicii de calitate și la cumpărător, cu 100% sinceritate.Sper că vă va place produsele noastre.Pls nu ne lăsa feedback-ul negativ sau rată scăzută sau pentru a deschide un caz fără nici o comunicare, dacă au o problemă,dacă te satisface cu produsele noastre.Va rugam sa ne lăsați un feedback bun cu 5 stele la noi.mulțumesc foarte mult în avans. dacă nu primiți un element sau element de pierdut în livrare.va vom returna integral banii.

Suport tehnic:

avem un profesionist de suport tehnic grup pentru toate elementele noastre de vânzare.dacă aveți orice problemă tehnică pe produsele noastre.Pls nu ezitați să contactați cu noi.suportul nostru tehnic mereu alături de tine. De plată: card de Credit

Vă mulțumim pentru vizita dumneavoastră

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 40cm x 14cm x 40cm (15.75in x 5.51in x 15.75in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 12.0kg (26.46lb.)
Numărul De Model ST-135
Greutate netă 8.5 kg
Tip Saună
Tensiune 220-240V
Caracteristică Panou De Control Computerizat
putere 9KW
Material Principal Metal
dimensiune 395 x 135 x 395 MM
Capacitate 4-5
Funcția Abur Umed
Certificat CE

Produse similare