2 buc MDB-RS232 Suport mdb fără numerar dispozitiv,validator de monede,bill acceptor și SDK pc program software codul sursă inclus

767.07lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Multi-drop de autobuz pentru Calculator PC RS232 MDB-RS232 pentru MDB validator de monede ,bill acceptor și cititor de carduri ,numerar dispozitiv

De lucru cu acceptoare de monede,acceptor de bancnote, cititor de carduri,numerar defvice, pentru vending machine,chioșc de mașină,chioșc de informații mașină

Program de PC software codul sursă inclus, va face dezvolta mai mult mai ușor și, de asemenea, va ajuta pentru a face rapid de dezvoltare

NAPOLITANA tehnice on-line rapid serviciu disponibil pentru MDB protocal

În fiecare comandă pachetul inclusiv:

1. Două MDB-RS232 converter box,iar cablurile

2. Două pc-uri USB adaptor RS232

3. Un set SDK software codul sursă pentru pc , ( pentru client de peste mări ,va vom trimite prin e-mail , dar ar trebui sa ne spui numarul tau de ordine exact )

Automatul standard NAMA Multi-Drop Bus (MDB) poate fi conectata la un PC folosind MDB-RS232. MDB-RS232 permite acceptoare de Monede, Schimbare de Distribuire, smart card reader, magnetice bețivan, cititor de card de credit,bill acceptor și bill de validare, toate controlate de PC.Conform cu toate NAMA MDB caietul de sarcini și este compatibil cu orice MDB conforme automat de dispozitiv. Interfață Hardware vine cu cabluri,ghidul utilizatorului și utilizatorului protocal.

Până la opt (8) MDB dispozitive compatibile pot fi atașate la un singur MDB-RS232. Programare interfata este user-friendly.

Acest Unitatea de Interfață (UI) este conceput pentru a converti fișiere MDB Bill Acceptor (BA) și MDB Coin acceptor (CC) protocol la serial RS-232 protocol. IU funcționează ca un sclav pentru un sistem de control master. Maestrul poate fi orice sistem de control care acceptă serial RS-232 de comunicare, de exemplu un PC.

DESCRIERE

Acest Unitatea de Interfață (UI) este conceput pentru a converti fișiere MDB Bill Acceptor (BA) și MDB Monedă Changer (CC) protocol la serial RS-232 protocol. IU funcționează ca un sclav pentru un sistem de control master. Maestrul poate fi orice sistem de control care acceptă serial RS-232 de comunicare, de exemplu un PC.

FUNCȚIONARE:

Master " și " slave comunicare se bazează pe maestru cereri și sclav răspunsuri. Maestrul a trimite o solicitare de stare (sau de comandă) la UI și UI răspunsuri prin trimiterea de starea sa actuală. IU e tipic ca răspuns la Master cerere (secții) constă dintr-un antet și bytes de date. Dacă nu există nici o licență sau CC activitate, statutul este un octet, antet numai. Când UI primește date de la BA sau CC, trimite un antet urmat de bytes de date în răspunsul la master de solicitare de stare. Comandantul trebuie să întotdeauna sondaj (interogare) IU. Dacă UI nu primește o interogare de master în timp predefinit slot sau UI nu recunoaște stăpânul mesajele de 10 ori la rand, se va inhiba BA și CC acceptare. La putere, acceptarea BA și CC este inhibată.

Ce este MDB și de Ce am nevoie de la MDB-RS232 ?

MDB standuri pentru "Multi-Drop Bus" și este un protocol dezvoltat de către automatul de industrie. "Multi-drop Bus" (MDB) protocol nu este compatibil cu standardul RS-232 PC protocol și, prin urmare, o interfață hardware si software este necesar. MDB-RS232 este un microprocesor controlat de interfață hardware-ul cu firmware-ului încorporat care convertește MDB protocolul de la o RS232 protocol și efectuează, de asemenea, este necesar de conversie de tensiune. MDB-RS232 ameliorează, de asemenea, Secțiilor cerințelor permițând în același PC pentru a efectua alte sarcini.

MDB-RS232 este necesar să se interfață standard pentru industrie MDB Automat protocolul de la un PC standard pentru: MDB folosește 11 Biți și o nouă (9) bit byte. Secțiile de cerințe pentru diverse MDB dispozitive sunt excesive (20-200 ms). Un non-dedicate PC-ului nu poate satisface cerințele de votare. MDB-RS232 are grijă de votare cerințele și generează o întrerupere pe portul serial al PC-ului. Această metodă permite PC-ul pentru a efectua operațiunile normale și de a răspunde pentru a întrerupe condus comm evenimente în UART tampon. Toate datele dintr-un MDB dispozitiv este disponibil pentru PC. În plus, toate comenzile pot fi trimise la MDB dispozitivul de la PC (de exemplu. dispensa, scrie-smart card etc...)

MDB-interfețe RS232 orice MDB automat de dispozitiv (6-pin molex/5pin MTA) la PC prin portul serial (DB-9). Viitor de sprijin pot include Universal Serial Bus. MDB-RS232 protocol este compatibil cu standardul RS-232 Protocol.

Coin Acceptor/Dozatoare și în Valută Străină:

Orice MDB dispozitiv compatibil poate fi conectata la un PC. Acest lucru face posibilă pentru a accepta și de a distribui orice monedă tipurile, inclusiv în valută străină și Dolar Euro (atunci când sunt disponibile).

Smart Card Reader

MDB conforme cititoare de carduri inteligente pot fi acum accesate.

Caietul de sarcini:

Formatul de comunicare:

Rata Baud

Start bit

Biți de date

Paritate

Bit de Stop

9600 BPS

1

8

NU

1

Sincronizare Caietul De Sarcini:

Inter-octet (max)

Răspuns (max)

Maestru de votare ori de fiecare

Timpul UI așteaptă Stăpânul sondaj înainte de inhibarea acceptarea BA și CC (max)

1 ms

50 ms

150 – 300 ms

3 a doua

Hardware Caietul De Sarcini.

Putere

Cablu

Dimensiuni

Greutate

Min 20 VDC

Nominală 24...34 VDC (sau 24...30VAC)

Max 39 VDC

Consumă un curent inactiv

Standard de computer prin cablu serial

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 20cm x 10cm x 10cm (7.87in x 3.94in x 3.94in)
Greutate Pachet 0.6kg (1.32lb.)
Tip De Unitate mulțime (2 buc/lot)
Nume De Brand cnkiosk
Varsta >8 Ani
Numărul De Model MDB-RS232
conexiune MDB validator de Monede,acceptor de bancnote,fără numerar dispozitiv
Tip vending
Plug Type Plug SUA
Putere de intrare DC24V

Produse similare