Noua camera IP Suport suport suport de Montare pe Perete instalare pentru cctv aparat de fotografiat

28.22lei

Adauga la lista dorintelor

Supraveghere Video

Descriere produs


Noua camera IP Suport suport suport de Montare pe Perete instalare pentru cctv aparat de fotografiat

Pachet:

Suport 1buc

Pungă de Șuruburi

Potrivit pentru drum, depozit, parcare subterană, bar, conducte, parc și întuneric sau lumină mediului și necesită de înaltă definiție.

1.Vom trimite bunurile în termen de 1-3 zile lucrătoare după ce plata dvs. este de a verifica Vilatudor.ro. 2.Noastre de transport gratuit inclus doar China post air mail ,iar greutatea ar trebui să fie în termen de 2 KG. Vă rog să observați că China post air mail încet. 3.Dacă doriți să trimiteți prin EMS.DHL și UPS, ar trebui să plătească pentru costul de transport maritim. 4. Timp de livrare:EMS:5-14 zile; DHL/UPS: 3-7 zile; hong kong sau China post: 7-25 zile.

1. Toate produsele au fost verificate și ambalate în stare bună înainte de expediere. 2. Am promisiunea de garanție pentru calitate într-un an și vom repara gratuit. Se întoarce de transport maritim ar trebui să fie plătite de către client. 3. Dacă aveți nevoie pentru a cumpara mai multe bunuri, dar prețul nu este foarte ieftin, sau nu-l găsiți în magazinul nostru, vă rugăm să ne contactați!

Vom lucra cu tine pentru a până când sunteți mulțumit. am sincer sper că puteți să ne lăsați un Comentariu pozitiv, pentru orice motiv nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., vă rugăm să ne contactați prin "Mesajele Mele" sau "Intreaba Vanzatorul Întrebări" . Vă RUGĂM să NU ne lasă 1, 2, 3 –star.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.3kg (0.66lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
Nume De Brand numenworld
Caracteristică cctv aparat de fotografiat suport
Utilizarea pentru CCTV aparat de fotografiat
Numărul De Model suport
culoare Alb
Stil Suport pentru CCTV aparat de fotografiat
Material Metal

Produse similare