SHAOJIA Punk Stil Simplu Autentic Brățară din Piele de Înaltă Calitate din Oțel Inoxidabil Cataramă Magnetică Bărbați Farmecul Bratari Scorpion

23.46lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


FAQ:

Q: Cât De Curând Ordinul Ar Putea Fi Trimis Și Cum Mang Zile Pot Primi?

O:ordinul ar putea fi trimis în termen de 1-3 zile. Timpul de livrare are nevoie de aproximativ 12-35 zile lucrătoare prin China Post Air Mail si in jur de 3-5 zile prin DHL/ FEDEX /UPS /EMS

Q: De Ce Bunurile Dumneavoastră Este Foarte Ieftin, De Calitate Este Garantat?

O: Pentru că noi avem propria noastră fabrică. controlul de calitate este foarte strict, bunuri de vânzări directe și cu ridicata în on-line. deci, calitatea și prețul nostru sunt foarte bune

Q: Vreau Sa Comand Stiluri Diferite, En-Gros Se Pot Amesteca Impreuna?

O: Da. sigur că ar putea folosi cosul de cumparaturi și selectați modele sunteți interesat. și loc comanda împreună.

Q: am primit elementul este rupt, ceea ce ar trebui să fac?

O: de Fiecare dată când ne înainte de expediere va verifica deși am ambalare este bun. încă nu se poate evita manipularea dură de transport de muncitori. În acest caz, vă rugăm să ne contactați, lasă-mă să știu cât de mulți cantitatea rupt. e-mail-mă vrei să-ți dau banii înapoi sau retrimite rudele tale.

Avantajul Nostru:

1.Toate produsele noastre sunt direct fabrica de alimentare de calitate garantată.

2. Fabrica noastră are o puternică capacitate de producție dacă ai nevoie de o cantitate mare vă rugăm să ne contactați prin mesaj sau E-mail. va vom oferi un pret bun pentru vrac cantitatea

3.Produsele noastre au multe culori, puteți plasa asortate ordine. Amestecat culoare sau stil mixt cu random.

Transport:

1.Metoda de transport: transport Gratuit, comanda va fi livrata prin China post air mail. Dar dacă comanda mai mult de 180 USD.00. ne va livra prin DHL sau EMS gratuit care sosesc în termen de 3-12days.

2.Timp de transport maritim: China post air mail, în mod normal, va sosi în termen de 15-35 zile lucrătoare după ce a fost postat. Cândva vamale sau caracterul problema va fi amânată de mai multe zile până la 35-48 zile

Se întoarce:

1.Va garantam risc zero experiență de cumpărare aici. dacă produsul are probleme de calitate,vă oferim o rambursare completă.

2.Odată ce ați primit coletul,va rugam sa verificati cantitatea și calitatea comenzii, Daca produsul este apară probleme de calitate , pls ia fotografii pentru a ne pentru a verifica, după verificare, va vom retrimite coletul sau rambursare completă.

3. Dacă coletul este pierdut sau nu a primit în termen de 60 de zile lucrătoare, va vom retrimite coletul sau rambursare completă.

4.Acceptam retur. Dacă sunteți nemulțumit cu produsul sau elementul a ajuns în rupt,pls contactati-ne imediat pentru rambursare parțială sau retrimite pe parcela 1. Întoarcerea trebuie să fie în starea inițială;2. Reveni în termen de 7 zile;3. Cumpărătorii să plătească pentru taxele poștale de returnare.

5.Dacă aveți orice întrebări sau nevoie de orice ajutor, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați! Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră! ! !

Feedback-ul:

1. Atunci când primiți produsele noastre, dacă mulțumit, vă rugăm să ne dea o evaluare bună (de 5 stele), este foarte important pentru noi, vom îmbunătăți în mod constant cele mai bune servicii pentru fiecare client!

2. Dacă aveți orice întrebare despre produsele noastre, fără a fi nevoie să ne contactați, nu da-ne o evaluare rău, spune-ne care este motivul, vom folosi cele mai bune servicii pentru a oferi un răspuns satisfăcător!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.06kg (0.13lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 20cm x 20cm x 5cm (7.87in x 7.87in x 1.97in)
Stil Punk
Lungime 21.5CM
Bratari Tip Brățări
Gen Bărbați
Material Metal
Forma\model Animale
Fine sau de Moda Moda
Metale De Tip Din Oțel Inoxidabil
Funcția Alte
Tip De Element Bratari
Compatibilitate Toate Compatibile
Numărul De Model SHJ18751
Setarea Tip Nici unul
Incuietoare Tip Magnet
Nume De Brand SHAOJIA
Tip Lanț Caseta Lanț

Produse similare