GSPSCN LCD 4.3" Auto Oglinda Retrovizoare Monitorizează + Backup Vedere din Spate aparat de Fotografiat CCD Video 12LED Viziune de Noapte Inversarea de Asistență de Parcare

101.29lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Oglinda monitorul imagine de Ansamblu:

GSPSCN monitorul se comporta ca o oglinda retrovizoare, și reflector va apare automat atunci când monitorul este oprit.

Astfel încât să puteți clip pe oglinda original, și partea din spate a vizualiza imaginea va apărea pe ecran în mod automat atunci când mers înapoi mașina.deci, acest lucru este multi funcția de oglindă monitor.

Elimina Unghiurile Moarte

A vă ajuta să vedeți pete oarbe în cazul în care ochii tăi nu pot ajunge,într-adevăr foarte util atunci când ai de parcare sau o unitate expeditor.

Super Viziune De Noapte

Built-in 12 Led-uri de lumini,automatcially se aprinde atunci când detecta mediu întunecat,care ajuta în mod eficient park chiar și în timpul nopții.

Caietul de sarcini:

4.3" TFT LCD Monitor

-Tip: monitor LCD 4.3 inch

-Rezolutie: 800x480

-Ultra-redus de energie, pentru a preveni supra căldură

-2 semnal Video de intrare: AV1/AV2,AV2 suport inversarea prioritate

-Ecran negru atunci când nu are semnal video de intrare

-Format de semnal: NTSC/PAL

-Dimensiunea de afișare: 16:9/4:3

-Tensiune nominala: 12V DC

Camera De Rezervă:

-Senzor de imagine: CMOS PC7080 (Upgrade)

-12 Led-uri lumini (Upgrade)

-Viziune Degeree:170° (Upgrade)

-Rezistent la apa clasa: IP69 (Upgrade)

-Cu distanța de referință marcaj de afișare

-Putere: DC 12V

-Pixeli efectivi:648X488pixels

-Format de semnal: NTSC

-S/N Radio: mai mult de 48db

-Rezolutie:420 linii TV

Pachetul de conținut:

1 x 4.3 inch TFT LCD Monitor;

1 x Camera;

2 x Cablu de Alimentare (1M/4.5 FT);

1 x Cablu Video (6M/18FT);

1 x Manual de Utilizare engleză

Despre noi : 1.Suntem noi vânzător de pe Vilatudor.ro,dar suntem cinstiți și responsabili. Putem furniza cele mai bune servicii pentru fiecare prieten. 2.Noi oferim produse de Înaltă calitate, rapid și convenabil de transport de marfă, servicii postvânzare perfectă, orice problema ne puteti contacta. 3.Ca efecte de iluminat, obiecte poate un pic diferit pentru poze, pls amabilitate înțeleg.Tks. 4.Produsele noastre sunt direct venit de la fabrica din China. Toate au cooperat fabrica va fi examinat & verificată.Toate produsele vor fi verificate cu atenție înainte de a trimite. Sperăm să avem o bună și o colaborare de lunga durata cu tine, dacă doriți să comandați o cantitate mare, va rugam sa trimiteti e-mail la noi, va oferim cel mai bun pret,cantitate,termen de livrare. 5.Există atât de multe diferite produse din magazinul nostru, pentru a alege ceea ce vă place ,și pls menționat că "preț Diferit,Diferite de calitate". Va vom trimite Mic Cadou atunci când ordinul este mai mult de $100. Transport maritim: 1.Dacă pentru amout mai mult de 5 $va expediate în termen de 7 zile cu urmărirea nr.,urmărirea nr. poate ajuta să Urmăriți starea comenzilor. 2.Transport gratuit comanda va fi livrata prin China Post Air Mail(aproximativ 15-50days). 3.Dacă pentru amout mai mult de 200 de dolari, va vom trimite prin DHL,EMS,UPS sau un alt de alegerea ta pentru transport gratuit, care va sosi în termen de 7-12 zile lucratoare. Politica De Returnare: 1. Dacă elementul este defect, vă puteți întoarce pentru restituire sau de schimb în termen de 7 zile de la primirea. 2. Cumpărătorul ar trebui să fie responsabil pentru costul de transport maritim pe elemente returnate. Feedback: 1.Va rugam sa ne lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă vă mulțumindu-se cu produsele noastre, iar noi vom face același lucru pentru tine. 2.Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Tks pentru sprijinul acordat!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate Set
Dimensiunea Pachetului 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
Greutate Pachet 0.55kg (1.21lb.)
Video-ul PAL/NTSC compatibil
Tip De Material Plastic
Element Dimensiune 4.3"
Putere De Intrare 12v
numărul FLY-084
Plasarea In-Dash
Nume De Brand GSPSCN
Articol Greutate 800g
Tip De Element Masina Monitoare
Rezoluție 800x480
Display LCD
Numele Modelului FLY-084
Dimensiunea De Afișare 4.3

Produse similare