Swan 24 de Găuri Muzicuta Profesionala Muzicuta Tremolo Argint Armonica C D E F G a B Cheie Instrument Muzical harpă Muzicuta Tremolo

70.65lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


24 Gauri Swan Muzicuta Profesionala Muzicuta Tremolo Argint Armonica g C D E F G a B a# C# D# F# G# 24 Gauri Swan Muzicuta

Noi vindem doar produse competitive.Te rog nu compara produsele noastre cu alte produse preț scăzut,fiecare produs va fi verificat de sunet de muzician profesionist de mai sus de 4 ori înainte de a warehouseout, nu vom trimite necalificat produse pentru cumpărători,vă rugăm să nu ezitați să cumpere,veți obține ceea ce plătiți pentru!

De culori pentru a alege: de argint.

Cheie opțional: Nu este C,a,B,D,E,F,G 7 Chei pentru a alege

Vă rugăm să lăsați un mesaj pentru a ne spune CE CHEIE vrei sa cumperi,altfel ne va livra C-cheie pentru a vă, vă mulțumim pentru înțelegere.

Muzicuta vor fi livrate cu o RĂȘINĂ cutie și o cârpă de curățare.

Descriere:

Garanție de calitate: Avem echipa de profesionisti QC pentru a asigura produse de înaltă calitate și corectă de ambalare în fiecare transport.Suntem siguri că instrumentele noastre muzicale au exacte ton,sunet atractiv,buna performanta si aspectul grațios.Fiecare produs va fi verificat și testat înainte de expediere,asa ca noi va oferim produse de bună calitate, dar scăzut în preț,cred că veți obține un mulțumiți de produs de la noi. Vamale de Eliberare(mai Puțin sau nu Taxe Vamale Pentru Bunurile Dumneavoastră!) Ne va livra elementul și raport de valoarea bunurilor de 5 USD sau 10.Poate fi necesar să plătească taxe vamale.Dar vamal va deschide pachetul și reevalua produse uneori,Avem suficientă experiență pentru a vă ajuta să obțineți produsul prin condiții de siguranță. Se întoarce: Vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv.Cu toate acestea,cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale .În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate ,cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi,și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă.Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere. Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor. Feedback-ul: apreciem foarte mult părerea și sugestiile dumneavoastră în calitate de cumpărător,vom face noastre cele mai bune pentru a primi cel mai pozitiv feedback-ul disponibil.dacă nu vă place produsele noastre pentru orice motiv,vă rugăm să nu ezitați să ne trimiteți feedback-ul dvs.,vom aprecia mult!Vă rugăm să contactați-mă direct înainte de a părăsi un feedback neutru sau negativ!

Muzicuta are avantaje de volum mic și convenabil de transport, are numele de "carry - on music" și "pian de buzunar". Acesta are camere luminoase și ton moale și muzică specială de performanță. Se poate Solo,mai multe sau mai mulți oameni ansamblu, și poate juca cu alt instrument muzical împreună,și poate juca pentru cântând și dansând.

Notă: Partea inferioară rând sunetul de fiecare Octavă Muzicuta este mai mic cu o octavă decât de sus rând.

Muzicuta Tremolo e stânga și dreapta găuri sunt aranjate ca intervalul de lovitură și de a trage,vertical două grile sunt de același ton,1,3,5 sunt lovitură, 2,4,6,7 sunt egal(bas, alto și sopran sunt la fel). În 24 de gaura scară serie(inclusiv 21 gaură și 16 gaură), la stânga și la dreapta cântare de bas și sopran sunt inversate aranjate.acest lucru este în principal pentru cererea de armonie, de acompaniament, etc. 28 gauri muzicuta este rezultatul adăugarea de 3 tone pe bass parte pe bază de 24 de găuri muzicuta scară,prin acest mod muzicuta pot juca 5,6,7,1,etc. Bass melodie ca vioara și, în același timp, muzicuta este îmbunătățită atunci când joacă acompaniament . În plus, datorită repetate alto "1", scalele de bass parte și de alto parte devine complet fel, și în același timp, balanța dintre aceste două echipe sunt, de asemenea, sincronizate cu muzicuță cromatică. Astfel se aduce confort pentru incepatori sau pentru a cânta la muzicuță cromatică.

Ținând muzicuta:

În general, jucător folosește mâna stângă și mâna dreaptă pentru a ține ambele capete ale muzicuță, respectiv, care este, mâna stângă deține partea de bass și mâna dreaptă ține soprana. În timpul jocului, folosind acțiunea de poftă de mâncare pentru a muta muzicuta orizontal și se lasă alte părți ale corpului relaxat.

Efectuarea de sunet:

Muzicuta Tremolo face sunetul prin suflare și desen aer, de obicei prin intermediul abdominale respirație. Comparativ cu sunet de alto parte,gura este mai relaxat și debitul de aer este mai mic atunci când joacă bas, și dimpotrivă, gura este strânse și debitul de aer este mai mare atunci când joci soprana. Astfel volumul de echilibru și de ton unificarea ar trebui să fie observat în timp ce joacă.

Joc:

Muzicuta Tremolo are diferite moduri de a juca, în mod obișnuit moduri sunt singur ton,parte vibrato, dublu ton, interfață armonie, acompaniament, vioară imitație, de ridicare și de cromatică, etc. Printre ei singur ton este cea mai importantă cale de a juca, acesta are două tipuri de gaură singur ton unic și multi-gaura singur ton.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 30cm x 10cm x 10cm (11.81in x 3.94in x 3.94in)
Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)
Numărul de Alezaje 24
Numărul de Chei 24
Tip muzicuta tremolo
Greutate netă 150 g
Corpul Material Metal
Ton C
Pronunția Metoda Tremolo
cheie C D E F G A B
Material De Acoperire Cromat Cupru de Bord
culoare Argint
Numărul De Model 0045sw24h muzicuta
Dimensiune 180mm*24mm*28mm
Nume De Brand Swan

Produse similare