Plug-n-play Inteligent Controler de Temperatură și Umiditate , Termostat Electronic Inteligent acasă

309.01lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Plug-n-play Inteligent Controler de Temperatură și Umiditate , Termostat Electronic

Pentru camera de umidificare și dezumidificare, sere, fermentare rezervor de izolare, control termic, de pian, de umiditate, de temperatură și de umiditate de control și alte aplicații conexe.

Controler cu încălzire și răcire, umidificare și dezumidificare funcție, puteți seta propriile combinații. Priza de pe stânga pentru controlul umidității, dreptul de control al temperaturii

Atâta timp cât umidificator sau dezumidificator de aer, incalzitor sau echipamente de refrigerare conectat la controler de mai sus pot fi utilizate.

WST-DS1 inteligent controler de temperatură și umiditate Introducere

Instrumentul funcția fiecărui buton clar prin releu off pentru a realiza controlul automat, regulatorul va schimba în funcție de condițiile de temperatură și umiditate în mod automat închide sau de a începe un echipament de control.

1.Această mașină parametri:

Interval măsurare temperatură: 0-99.9 o C Umiditate gama de măsurare :20-99 .9% RH

Senzor: AM2301

Temperatura de afișare rezoluție: 0.1 o C Temperatura eroare de măsurare:+-0.5 o C

Controlul temperaturii rezolutie: 0.1 o C

Umiditate Display Rezolutie: 0.1% RH Umiditate de eroare de măsurare:+-3% RH

Controlul umidității Rezolutie: 0.1% RH

Tip de ieșire: Releu (contact capacitate 250V, 10A)

Caz dimensiune: 87mm x 135mm x 45mm

Tensiune de lucru: AC85 ~ 242V 50Hz/60Hz

2 Setările Parametrilor De Funcționare:

1) alimentat de afișare observație valoare, dacă nu modificați setarea, configurarea creditat automat în datele originale este controlat în mod automat de funcționare.

2) modificarea controlată setările parametrilor: într-un stat tensiune, apăsați lung SET cheie pentru a intra în modul meniu, în conformitate cu parametrii corespunzători pentru a regla, apăsați "sus" sau "jos" pentru a schimba setarea, "up" este utilizat pentru a crește setarea parametrilor, "jos" este utilizat pentru a reduce parametrul setare și apăsați pe "SET" va ajusta bună memorie de date, și apoi a revenit la controlul de controler de temperatură și umiditate de funcționare de stat.

3) nu utilizați efectiv limita inferioară este mai mare decât limita superioară.

4) de temperatură și senzor de umiditate scurt-circuit vina un mesaj de eroare: "Err".

3. Instalare: aparatul este compact design, acest instrument trebuie să fie păstrate la temperatura ambiantă -5 o C ~ +65 ° C între, instrumentul trebuie să fie plasate în lipsa de umiditate și presiune de ocazie, și să aerisire pentru ușor de disipare a căldurii.

4 Cabluri: nevoia de a controla dispozitivul introdus în priza de pe panoul, instrumentul de alimentare trebuie să fie în conformitate cu specificațiile instrumentului exponent unele alimentare.

simbol

proiect

conținutul

setarea din fabrică

unitate

rH1

Umiditatea limită superioară

0-99.9

80

%RH

rL1

Umiditatea limitei inferioare

0-99.9

70

%RH

rH2

Temperatura limită superioară

0-99.9

22

o C

rL2

Temperatura limită inferioară

0-99.9

20

o C

HH

Alarma pentru temperatura limită superioară

1-99.9

95

o C

LL

Alarma pentru temperatura limită inferioară

0-99.0

10

o C

HC1

Umidificare / dezumidificare modul de comutare

00-70

00

00: Umidificare 01: Dezumidificare

HC2

Încălzire / răcire cu modul de comutare

00-70

00

00: 01 Încălzire: Răcire

Exemplu de aplicare Stabilite de referință: (echipamente de incalzire, umidificare echipamente, utilizatorii sunt obligați să cumpere propriile lor, acest lucru este doar operatorul, în sine, nu de căldură, nici de umidificare)

1. Modul de umidificare:

Limita stabilită la 80% umiditate, intervalul de umiditate de 70% modul de umidificare, interne set de date: rH1 = 80.0, rL1 = 70.0, HC1 = 00 efectiv de lucru și anume: umiditate mai puțin de 70% pe start umidificator, ajunge la 80% opri umidificator.

2. Mod de dezumidificare:

Lasa umiditate limita de 90%, minim 80% umiditate, regim de dezumidificare, interne set de date: rH1 = 90.0, rL1 = 80.0, HC1 = 01 efectiv de lucru și anume: umiditate de peste 90% pe start dezumidificatoare, a scăzut cu 80% dezumidificatorul se opreste.

3. Modul de încălzire:

Setați temperatura limită de 25 de grade, limita de temperatură de 23 de grade, în modul de încălzire, interne set de date: rH2 = 25.0, rL2 = 23.0, HC2 = 00 efectiv de lucru și anume: temperatura este sub 23 de grade pentru a începe încălzire, ajunge la 25 de grade oprire de încălzire.

4. Modul de răcire:

Setați temperatura limită de 30 de grade roua recunoaște twin rușine? 28 de grade, modul de răcire internă de date este setat la: rH2 = 30.0, rL2 = 28.0, HC2 = 01 efectiv de lucru și anume: temperatură de peste 30 de grade, pe la început de răcire, reducerea la 28 de grade pentru a opri de răcire. GARANȚIE și GARANȚIE: 100% complet verificat și QC trecut de la fabrică. Ambalaj Original si accesorii produse de către producător. Garanție de un An de la data expedierii de Plata: acceptam plata prin Card de Credit, Transfer Bancar și alte Plăți care Vilatudor.ro sprijin. Plata trebuie să fie primite în termen de 19 zile de inchidere a licitatiei va Rog lista de cereri speciale (culoare, pachete, în valoare de declarație, etc.) atunci când face plata, sau trimite un mesaj la noi. transport&predarea-Am expediat în întreaga Lume, cu Excepția

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.5kg (1.10lb.)
Nume De Brand Jedrek
Numărul De Model WST-DS1

Produse similare