Wholesales 5D Cablu de 15 Metri 50ohms Calitate de Top Cablu Coaxial N Bărbat pentru Repetor de Semnal de Rapel și Antene N Conexiune /

19.94lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Wholesales 5D Cablu de 15 Metri 50ohms Calitate de Top Cablu Coaxial N Bărbat pentru Repetor de Semnal de Rapel și Antene Conexiune

1.5 D Cablu Coaxial

2.50 ohmi

3.15 metri, culoare negru

4.Conector : N bărbat la N de sex masculin

5.Utilizare: conectați-vă cu exterior /interior, antena cu telefonul mobil repetor de rapel și separator

6.Caracteristică: pierderi Reduse

7.Personalizat de element,dacă aveți nevoie de 5m/10m/20m/50m,vă rugăm să ne contactați cerere de personalizat.

Real element de spectacole:

Elementele sunt singura navă după plata confirmat(în mod normal va fi livrat în termen de 48 de ore). Doar nava la adresa corecta depinde de detaliile comenzii ,inainte de a plasa o comandă vă rugăm să scrieți adresa dumneavoastră de potrivire. După 45 de zile (se așteaptă Brazilia), dacă încă nu am primit coletul, vă rugăm să ne contactați înainte de litigiu, vă rugăm să ne dea o șansă de a verifica motivul și de a rezolva problema. Toate produsele noi vor verifica înainte de expediere, pentru a vă asigura că funcționează și în stare bună.

Toate dispozitivele au doi ani garantie de la magazinul nostru. Orice produs probleme, vă rugăm să ne arate un video sau niste poze de instalarea completă, vă vom cere un tehnician pentru a verifica și a vă ajuta să. Vă rugăm să nu deschideți litigiu sau negative fe edback înainte de a ne contacta. Ne prețuim cu stomers precum și feedback-ul nostru prof ile.

Vă rugăm să contactați-ne prin intermediul Centrului de Mesaje, vom răspunde în termen de 24 de ore(cu excepția week-end și de vacanță din China). Pentru mai multe servicii mai bune pentru tine, atunci când ai produs o problemă, vă rugăm amintiți-vă pentru a ne arăta un video sau niste poze de instalare complet. Acest lucru este foarte important. Vom răspunde la toate mesajele cât mai repede posibil, vă mulțumesc anticipat pentru răbdare.

Acceptam toate metodele de plată enumerate de Vilatudor.ro. Noi nu suntem responsabili pentru orice TVA sau personalizate taxe. Dacă aveți nevoie să plătească taxele de import sau nu, în funcție de țara de politică. Dacă nu puteți accepta, vă rugăm să nu cumpere.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 1.0kg (2.20lb.)
Dimensiunea Pachetului 20cm x 15cm x 10cm (7.87in x 5.91in x 3.94in)
Tip De Unitate bucata
culoare Negru
Numărul De Model JP-5D-EF/EF-15
utilizare pentru Conectarea Repetor de Semnal si Antena
Tip 5D Cablu Coaxial de Înaltă Calitate
Lungime 15 meters
Nume De Brand lintratek
conector N bărbat la N de sex masculin

Produse similare