KSOL 100cm Aviației Moriști Rip-stop de Măsurare a Vântului Ciorap Bag + Reflectorizante Centura

30.68lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


De înaltă rezistență moriști, nailon pânză de material, coarda de înaltă calitate bandă reflectorizantă. Usor de instalat, pline de culoare, grad ridicat de flexibilitate, viață lungă și alte avantaje. Zincat cârlig, durabil, nu este ușor să cadă. Plasate în aer liber, pentru a indica direcția vântului. Moriști folosi pentru a observa meteorologică de vânt, cu instalarea convenabil, vizibile ritm, durată lungă de viață, etc.. Cerere: utilizate pe scară Largă în meteorologie, industria chimică, protecția mediului, agricultură, ulei de explorare, foraj de petrol și alte industrii. De înaltă rezistență moriști, nailon pânză de material, coarda de înaltă calitate bandă reflectorizantă. Usor de instalat, pline de culoare, grad ridicat de flexibilitate, viață lungă și alte avantaje.

Zincat cârlig, durabil, nu este ușor să cadă.

Plasate în aer liber, pentru a indica direcția vântului.

Moriști folosi pentru a observa meteorologică de vânt, cu instalarea convenabil, vizibile ritm, durată lungă de viață, etc..

Cerere: utilizate pe scară Largă în meteorologie, industria chimică, protecția mediului, agricultură, ulei de explorare, foraj de petrol și alte industrii.

Caietul de sarcini:

Lungime: 100cm

100cm: admisie Aer: 36cm ; priză de Aer: 17cm

Culoare: Portocaliu Si Gri

Pachetul inclus:

1 x Moriști

Notă:Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/-1-3 cm.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 11cm x 13cm x 12cm (4.33in x 5.12in x 4.72in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.157kg (0.35lb.)
Nume De Brand UYIGAO

Produse similare