10 BUC 5 Straturi Copilul de Carbune de Bambus Scutece de Pânză Insertii Baby Scutece Refolosibile Insertii Schimbarea Pad Saltea pentru Schimbarea Scutecelor

79.94lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


10 BUC 5 Straturi Copilul de Carbune de Bambus Scutece de Pânză Insertii Baby Scutece Refolosibile Insertii Schimbarea Pad Saltea pentru Schimbarea Scutecelor

Descriere: Gen: Unisex Material: Bambus Carbune Model: Gri culoare Caracteristică: Respirabil Sezon: Toate anotimpurile Tip de Element: Schimbarea Tampoane & Acoperă Dimensiune Element: 13.5x35cm 5 Straturi=2 straturi de Cărbune+3 straturi de microfibra Conținutul Pachetului: 1 x Pânză de Scutec Insertii

Comanda & Plata:

Apreciem plin de plată să fie făcută în termen de 7 zile , și poate anula comanda în cazul în care plata nu a fost efectuată până în acest moment, fără notificare prealabilă. Vă rugăm să ne contactați dacă nu se poate face plata in acest interval de timp (am înțeles), pentru a evita anularea comenzii.

Cumpărătorul este responsabil pentru orice taxe și/sau taxe percepute de către țara lor.

Vom accepta mixte, dar trebuie să ne spună NU. din elementele pe care doriți să cumpere. NR. este în imagini.

Transport:

1. Produsele vor fi bine ambalate înainte de a trimite.

2. Mereu ne trimite la articol la adresa înregistrată a asigura securitatea element. Dacă aveți nevoie pentru a schimbat adresa ta, sau vrea ca noi să nava la alta adresa, va rugam sa ne că, atunci când plasați comanda.

3. Elementele vor fi livrate prin China Post Airmail/EMS

Notificare:

Fi sigur de a cumpăra scutece pânză! Scutecele noastre sunt realizate cu materiale de o calitate excelenta și testat în condiții de siguranță.

Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferenței de clienți în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat.

Cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare.

Politica de retur:

1. Satisfactia dumneavoastra este prioritatea noastra . Deci, dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., puteți face schimb de elemente. Cumpărătorul este responsabil pentru toate continuare taxele de transport maritim.

2. Cumpărătorul trebuie să ne contactați în termen de 3 zile de la livrare, dacă doresc să schimb defecte sau incorect elementele livrate. Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.

3. Cumpărătorul trebuie să se asigure că produsele returnate sunt în condiții inițiale. În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.7kg (1.54lb.)
Tip De Unitate mulțime (10 bucati/lot)
Dimensiunea Pachetului 40cm x 15cm x 10cm (15.75in x 5.91in x 3.94in)
Nume 10 pcs5 straturi de carbune de bambus bumbac scutece inserturi
Potrivit greutate 5-12 kg
Intervalul De Vârstă 0-3 luni 4-6 luni 7-9 luni 10-12 luni,13-18 luni,19-24 luni,2 ani
Element nume scutece Inserturi
Locul de Origine Zhejiang, China (Continentală)
Numărul De Model YX-ND010
Tip De Element Scutece
Caracteristică Super Absorbant
Nume De Brand Pororo
Cantitatea 1buc
Clasificarea Scutec
Cuvinte cheie scutec insertii de bambus cărbune
cuvinte cheie cărbune de bambus 5 straturi
Gen Unisex
cuvântul cheie scutec insertii de cărbune
Material Cărbune De Bambus Scutece
Dimensiune One size

Produse similare