10buc/lot LED COB Module Alb Galben Portocaliu Verde Albastru Rosu Violet 60x15mm 2W 12V DC DIY LED-uri Cip Matrix Bec Lumini 60MM

31.41lei

Adauga la lista dorintelor

LED-uri de Iluminat

Descriere produs


10buc/lot LED COB Module Alb Galben Portocaliu Verde Albastru Rosu Violet 60x15mm 2W 12V DC DIY LED-uri Cip Matrix Bec Lumini 60MM

Principalele caracteristici ale Sumbulbs 6015 LED COb Module:

1. LED COB Module pentru DIY lumini cu LED-uri

2. Dimensiune: 60*15MM

3. Lingting zona: 37*10mm

4. Putere: 2W

5. Tensiune de alimentare: 12V DC

6. Max Curent: 200mA

7. Emițătoare de culoare: Alb Cald, Alb Rece, Rosu, Verde, Albastru, Violet, Portocaliu

7. Flux luminos: >100LM/W

Notă: dacă adăugați un driver de curent constant, (DC 12-24V) , iluminat efectul ar fi mai bine, și durata de viață a LED-ului va fi mai mare.

10buc/lot LED COB Module Alb Galben Portocaliu Verde Albastru Rosu Violet 60x15mm 2W 12V DC DIY LED-uri Cip Matrix Bec Lumini 60MM

Ce este LED COB?

COB (Chips on Board), este o noua tehnologie de ambalare a LED-urilor LED-uri de lumină de motor. Multi CONDUS chips-uri sunt ambalate impreuna ca un singur modul de lumină. Când se aprinde, se pare ca un panou de iluminat.

Cum COB LED sursă de lumină funcționează?

În COB de iluminat, cu un singur LED chips-uri sunt plasate direct pe o placă de circuit (sau de substrat) care are proprietăți termice pentru a dispersa caldura. Disiparea căldurii este un aspect foarte important de iluminat cu LED, deoarece aceasta poate avea un impact major asupra speranței de viață a corpului de iluminat. Prin urmare, COB de iluminat pot avea o mai mare LED-uri chip densitate și pentru a atinge mai mare nivelul de lumină în timp ce menținerea sau îmbunătățirea speranței de viață.

Avantajul LED COB:

COB luminile sunt mai eficientă formă de LED-uri de iluminat pentru general sau auto aplicații de iluminat pentru:

- lumina are un aspect mai uniform

- mai bine speranța de viață

- pentru a atinge mai mare nivelul de lumina pe o suprafata mare

- COB este mult mai stabil și de încredere decât standard pachet LED

Shenzhen Sumbulbs Mediu Technology Co., Ltd., este un profesionist Producător și Prestator de Iluminat cu LED care are în jur de 10 ani de experiență în China.

Sumbubls Compania are o complet & științifice sistem de Management al Calității, cu un număr de foarte experimentați ingineri și tehnicieni, și este echipat cu avansate de echipamente high-tech și linii de producție.

Sumbulbs axat în principal pe cercetare și dezvoltare de Iluminat cu LED de resurse, proiectarea și producerea de LED-uri. Gama de produse din COB chip, Luminile din Tavan, Spoturi, Lampă de Cristal, Tube Lumini, Pistă de Lampă, Lumini de Stradă, Lampa de Miner, Proiect Lampă, Lumina Lămpii, cu Lumini Flash etc. Produsele noastre sunt utilizate pe scară largă în hotel de iluminat, iluminat cameră, birou de iluminat, ourdoor de iluminat și de iluminat industriale și alte proiecte de iluminat.

Produsele noastre sunt vândute pe scară largă în străinătate și a piețelor interne, și-a prins foarte bine înaltă marturii de la clienții noștri.

"Prima calitate" este întotdeauna puterea de conducere pentru Sumbulbs Oameni.

Sumbubls, este pe drumul de a fi următorul excelent GIGANT în Mediu de Iluminare .

10buc/lot LED COB Module Alb Galben Portocaliu Verde Albastru Rosu Violet 60x15mm 2W 12V DC DIY LED-uri Cip Matrix Bec Lumini 60MM

Observație: dacă alegeți " Vânzător de Metoda de Transport ", atunci va vom trimite prin "China Post Pachet Mic Plus", care este lent și nu poate verifica informațiile de urmărire .

Dacă doriți să fie urmărite și vor sosi rapid, vă rugăm să alegeți alte plătite Metode de Transport.

Vă sfătuim alegerea " Vilatudor.ro Standard de transport maritim ", care este rapid, ieftin si foarte sigur!

1. Dacă marfa este DEFECT/ RUPT atunci când îl primiți sau nu sunteți mulțumit cu ea, vă rugăm să returnați-l în termen de 14 zile pentru o înlocuire sau de restituire. Dar mărfurile trebuie să fie înapoi în starea din fabrică. Vă rugăm să ne contactați în avans și verificați adresa de returnare înainte de a reveni.

2. Dacă elementul este defect, în 3 luni, am putea trimite o nouă înlocuire gratuită sau oferta de rambursare integrală după ce vom primi elementul defect.

3. Dacă elementul este defect, în 12 luni, am putea, de asemenea, vă oferim servicii de înlocuire, dar trebuie să plătească pentru plus cheltuielile de transport.

Scopul nostru este de a oferi Top la Nivel de Client Service, și serviciul nostru pentru clienți specialiști sunt mereu gata pentru a rezolva orice problemă.

Apreciem foarte mult de 5 STELE feedback-ul POZITIV și vă rugăm să nu lăsați un feedback NEGATIV, fără a cere ajutor.

10buc/lot LED COB Module Alb Galben Portocaliu Verde Albastru Rosu Violet 60x15mm 2W 12V DC DIY LED-uri Cip Matrix Bec Lumini 60MM

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate mulțime (10 bucati/lot)
Dimensiunea Pachetului 15cm x 10cm x 5cm (5.91in x 3.94in x 1.97in)
Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
Tip De Element Module cu LED-uri
Tensiune 12V
certificare CE,FCC,RoHS
Lățime 15mm
Numărul De Model 6015
Nume De Brand sumbulbs
Dimensiune 60*15mm
Numele produsului led cob module
culoare Alb rece, alb Cald, rosu, portocaliu, verde, Roz, albastru
Lungime 60mm
Caracteristici led cob module
max 200mA
Înălțime 4mm

Produse similare