Noi 9 Inch Ecran Mare+8GB Card SD Înregistrare Video interfon Interfon de Exterior rezistent la apa Sonerie, Interfon Camera clopot Ușă

436.34lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


New Sosire 9" Cablu Video interfon Interfon Sistem Cu Funcția de Înregistrare 1V1 Cum să se ocupe de o situație când cineva (un străin) bate la ușa ta ?

Asta se întâmplă pentru noi toți, uneori, în mod regulat, în funcție de cartier. Dar dacă auzim o neașteptată bat la ușa din față. Întrebarea este, ce să facem ? În mod normal, vom face lucrurile de mai jos:

1. Deschide ușa direct (nu este cea mai bună idee, dacă nu știi cine este în afara. Evident, dacă știi că este o persoană de încredere, atunci poti.)

2. Uită-te pe fereastră (dacă are unul) în primul rând pentru a vedea cine se bate, dacă nu recunoaște persoana, ai putea cere prin ușa cine sunt și ce vor. Dar principalul lucru este, cel mai bine este să se uite în primul rând, înainte orbește deschiderea ușii.

3. Ignora bate la ușă: Dacă sunteți o femeie(sau un copil, mai în vârstă), la domiciliu, singur, nu poate ignora bat la ușă. Dar dacă străinul este un hoț – acea persoană poate merge mai departe și pauză-in, dacă ei cred că nimeni nu este acasă. De a face unele zgomot sau de cotitură pe o lumină, străinul va ști că e cineva acasă. Pe de altă parte, persoana poate continua să bat în speranța de a obține atenția dumneavoastră.

Acum, extrem de eficient și simplu este ajutorul nostru de video interfon interfon sistem de boxe. 2016 Actualizat Versiunea 9 Inch Ecran Mare + 8GB Card SD Înregistrare Video interfon Interfon Sonerie, Interfon Camera clopot Ușă Descrieri

Elementul ce vizionați este noul nostru video de sosire ușa telefon sistem cu funcție de înregistrare, se va înregistra video în mod automat atunci când apăsați pe cineva sună clopoțelul. Acest lucru vă permite să puteți vedea cine a vizitat casa ta atunci când nu sunteți acasă sau când ai lipsit de la apel, dacă vizitatorii lasa un mesaj prin intermediul unității în aer liber, puteți, de asemenea, obține mai multe informații prin intermediul video.

Monitorul este echipat cu 9 " de înaltă rezoluție ecran color si camera 700TVL , care vă va permite să vedeți în mod clar cine este la ușă. O cameră montată la partea exterioară a ușii vă permite să vorbiți în afara iar oamenii, în afară, poate, de asemenea, vorbesc cu tine. Această comunicare 2-way este un mod ieftin și eficient de a vorbi cu străin la ușa de fapt, fără a deschide ușa. Veți experimenta un mare beneficiu din acest video ușa de sistem de telefon. În plus, atât în unitatea exterioară și unitatea interioară au un aspect și un design modern. Există o funcție importantă în comparație cu vechea versiune, acest kit suporta inregistrare video, se poate înregistra un clip video în mod automat și are un slot pentru card micro SD suporta Max. 32GB SD card . Este o alegere bună pentru acasă de securitate si interfon.

Interfon funcționare: Când cineva apasă butonul de apel, monitorul va suna si arata video exterior. Apoi, aveți posibilitatea să apăsați butonul de răspuns pentru a vorbi la exterior, apăsați-l din nou pentru a încheia conversația. De asemenea, puteți apăsa de două ori direct la capăt, dacă nu doriți să răspundeți. Monitor operațiuni: În modul stanby, apăsați *monitorizare* buton, monitorul va afișa imaginea în afară, atunci puteți viziona ceea ce se întâmplă pe afară. Debloca operațiuni: atunci Când cineva apasă butonul de apel, puteți apăsa *deblocarea* buton pentru a deschide ușa pentru oaspeți(ar trebui să cumpere E-lock).

Ambalare:

1 x Camera în aer liber

1 x Monitor Interior

1 x placa de Agățat

1 x Adaptoare de Alimentare

1 x core cablu de conectare

1 x Sac de Șuruburi

1 x Manual

1 x Card SD 8G

*** Noi oferim mai multe opțiuni pentru exterioară și unitatea interioară. vă rugăm să ne contactați pentru oferta cu modelul.

***

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 12cm x 17cm x 25cm (4.72in x 6.69in x 9.84in)
Tip De Unitate Set
Greutate Pachet 1.5kg (3.31lb.)
Tehnologia Analog
Camera tip Senzor CMOS
Conectivitate Cu fir
putere AC100V la 240V
Model 998R+8G
Control Acces Nici unul
Unghi De Vizualizare (°) 62
Samrt Acasă Interfață Da
Se aplică Familiile etaje//vile/apartamente
Numele Controalele De Acces
Camera IP Interface No
Display Tip Ecran culoare
Soneria Da
Camera în aer liber IR,Culoare,Exterior impermeabil
Rezistent la apa Da
Camera culoare
Kit-Ul De Configurare Unu la unu video interfon
Nume De Brand HSmart HD
Ecran Dimensiune Ecran(inch) 9
Tip Video Interfon
Dimensiune Senzor(Inch) 1/3
Funcția Video interfon / sonerie / video interfon
Monitor interior Hands-free, vorbesc, monitor,interfon,video,debloca
Rezoluție 7000TVL
Metodă De Conectare Cu fir
Instalare Montare Pe Perete
Material ABS
Interfata De Comunicare Cu fir
Ecran 9 inch ecran mare
Răspunde De Modul De Hands-free
Zona De Intrare Nici unul
Numărul De Model 998R+8G

Produse similare