Transport gratuit 20buc/lot Universal 40/60/80mm Plastic Dializă tuburi de închidere cleme pentru laborator

83.69lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Transport gratuit 20buc/lot Universal 40/60/80mm Plastic

Dializa tuburi de închidere cleme pentru laborator

Informații despre produs:

1. Culoare: Albastru, galben, verde, portocaliu (Random transport, lăsați-ne un mesaj dacă aveți nevoie de fix de culoare, vă rog!)

2. Element: 40/60/80mm Universal Dializă Tuburi de Închidere

3. Cantitate: 20buc

Despre noi:

Suntem o perfessional exportate companie înființată în anul 2011, specializată în cercetarea și producerea de produse de unică folosință și mucegai-design de instrumente pentru laboratoare biomedicale etc.

Cu mulți ani de experiență, produsele noastre au vândut în diverse clienții din întreaga lume. Suntem dispuși să aloce un efect noastră pentru dezvoltarea de știința vieții.

Pentru a Aliexpres politica, nu putem afișa toate produsele ce avem, mai ales la laborator reactiv. Deci, dacă aveți nevoie de orice laborator de produse care nu se vând în magazin, vă rugăm să contactați-ne online sau trimite-ne e-mail, va vom raspunde cat mai repede posibil.

Transport:

1. Toate elementele vor fi livrate în 1 până la 3 zile de cand ai terminat de plată.

2. De obicei, putem navă produs prin China Post Air Mail, acesta va costa de la 10 la 60 de zile. În scopul de a evita plus taxe vamale pentru clienți, toate elementele vor fi declarate cu low vaule ca cadou.

3. Dacă doriți să obțineți parcela de urgență,vă rugăm să alegeți FEDEX,DHL sau TNT ect.

4. Dacă greutatea totală de peste de 2 kg sau valoarea comenzii mai mult de 100 USD.00.vom expediat prin DHL,FEDEX,TNT sau LINIE SPECIALĂ etc rapid de transport maritim.

Customer service:

1. Toate produsele vor fi ambalate perfect bazate pe experiențe bogate. Cât mai multe bunuri sunt de sticlă și fragil, dacă nu există nici un prejudiciu, atunci când ați primit coletul, sper că ai putea lua fotografie si sa ne contactati, va vom returna imediat.

2. Dacă nu sunteți mulțumit, atunci când ați primit produsele, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema și de a satisface cu tine.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 20cm x 20cm x 10cm (7.87in x 7.87in x 3.94in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.5kg (1.10lb.)
Nume De Brand BINFUL
Tensiune 110v
Ambalare 20buc/lot
Material Plastic
Numărul De Model 4/6/8cm
culoare 4cm, 6cm, 8cm
Lungime 40/60/80mm

Produse similare