Transport gratuit E85 kit de conversie 4cyl cu pornirea la Rece Asst biocombustibil e85, etanol masina, bioetanol converter

493.35lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


transport gratuit E85 kit de conversie 4cyl cu pornirea la Rece Asst biocombustibil e85, etanol masina, bioetanol converter

E85 kit de conversie 4cyl cu pornirea la Rece Asst biocombustibil e85, etanol masina, bioetanol converter

E85 kit de conversie 4cyl EV1 (carcasa de plastic) cu Pornire la Rece Asst,

multicombustibil kituri de conversie

sistem de combustibil conveter E-85

Te rog da-mi mesaj

lasă-mă să știu ce conectorului ai nevoie ?

Vă rugăm să verificați fotografia și de a afla

Cu privire la Fabrica noastra :

Shenzhen Autoptech Technology Co., Ltd este unul dintre cei mai importanti producatori de supraveghere video, procesare a semnalului de imagine, DVR mobil și software-ul CMS din lume, oferind clienților la nivel mondial cu produse de înaltă calitate în domeniul de supraveghere video, securitate și vehicul de supraveghere, precum și de servicii orientate spre client și soluții pentru a crea valoare adăugată pentru clienți prin îmbunătățirea competitivității și largă dezvoltare în piața globală.

1. CONSTRUIT ÎN TEMP. SENZOR;

2. PORNIRE la RECE ASST / Rece Pornirea Motorului Asst ;

3. 4, 6, 8 Cilindri modele cu conector tipuri;

4. CE a aprobat și în conformitate cu directivele Europene

4. De bună Calitate, cu mai lungă industriale 5ani' fabrica de garanție ;

5. flex combustibil etanol combustibil alternativ cu preț Competitiv;

Privire la Produse:

E85 flex combustibil etanol combustibil alternativ permite numai benzina de vehicule pentru a rula pe etanol ca o alternativă de combustibil.

flex combustibil etanol combustibil alternativ se instalează ca un dispozitiv plug and play în vehicule cu sistem de Injecție de combustibil, prin redirecționarea semnalul de la E. M. C. pentru injectoarele de combustibil.

Noi oferim OEM de producție de servicii pentru distribuitori de lume pe E85 industrie;

Oferim servicii complete de serie e85 flex combustibil etanol combustibil alternativ, format a 4, 6, 8 Cilindri modele cu conector tipuri disponibile pentru EV1, EV6, Nippon Denso, Delphi, Toyota și Honda.

flex combustibil etanol combustibil alternativ cu ADEVĂRAT de pornire la rece asst. tehnologia și cu construit în temp. senzor. Care kituri vor, desigur, să fie ușor pentru motorul dvs. de pornire la rece, atunci când temperatura. scade sub 10°C.

flex combustibil etanol combustibil alternativ sunt aprobate de CE și în conformitate cu directivele Europene: EMC 2004/108/CE, EN55022: 2010, EN61000-3-2:2006+A1:2009+A2:2009, EN61000-3-3:2008, EN55024:2010

flex combustibil etanol combustibil alternativ industriale cu cea mai lungă 5ani' fabrica de garanție(5ani pe placa de circuit și restul de un an pe alte componente mecanice, cum ar fi hamuri și conectori)

Caracteristici

** flex combustibil etanol combustibil alternativ funcționează pe vehicule OBD2 de combustibil și emisiile de la sistemele de cartografiere, care creează un sistem automat de tranziție între benzină și etanol. De la combustibil harta este setat automat pentru vehiculul dumneavoastră, aveți nevoie doar pentru a umple cu orice amestec de etanol și benzină care o alegeți.

** Soluții mai bune pentru vehiculele existente și, de asemenea, noi și diferite tehnologii ca producătorii auto ieși; conformitatea cu Multi-Sistem de Deplasare (MDS) motoare pe benzină.

** Temperatură scăzută. Rece Pornirea Motorului Asst.

** flex combustibil etanol combustibil alternativ are cod care se adaptează la vehiculele care cilindrii picătură pentru o mai bună economie de combustibil.

** flex combustibil etanol combustibil alternativ a de cod care veghează pentru haotic, confuz semnale și se oprește operațiunea până când problema dispare. Aceasta este o caracteristică de siguranță pentru a preveni inundațiile.

** flex combustibil etanol combustibil alternativ are o caracteristică nouă, care stabilizează tensiunea de semnal de la microprocesor în cazul în care clientul și-a ridicat amp draw (mare casetofoane, etc.)

Pentru proba este binevenit . Vă rugăm să ne contactați cu un răspuns rapid .

Putem oferi garantie de 2 ani despre acest produs.

Plata : TT W/U PA-YPA-L E85 kit de conversie

Timp de livrare 3 zile pentru proba . 7-15 dya pentru cea mai mare parte.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 11cm x 11cm x 11cm (4.33in x 4.33in x 4.33in)
Greutate Pachet 0.65kg (1.43lb.)
Numărul De Model E85 4CYI
Nume De Brand POMIACAM
Tip De Element Comunicare Converter
Lungime cablu Delphi, NOI nippon denso, Nippon Denso, Bosh EV1, Bosch EV6, Noul TOYOTA, NH1
Dimensiune e85 4cyl

Produse similare