TeckNet 2400DPI Bluetooth Mouse-ul fără Fir, de 24 de Luni de Viață a Bateriei Cu Indicator de Baterie, 2400/1500/1000dPi pentru laptop

42.15lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


TeckNet 2400DPI Bluetooth Mouse-ul fără Fir, de 24 de Luni de Viață a Bateriei Cu Indicator de Baterie, 2400/1500/1000dPi pentru laptop

TeckNet Bluetooth Mouse-ul BM307:

TeckNet BM306/V2 este un mouse-ul, puteți într-adevăr să se bazeze pe pentru a lucra cu Bluetooth PC - receptor nu este necesar. Dacă utilizați un laptop, desktop sau tabletă cu Windows 8, acest lucru este doar mouse-ul fără fir ai nevoie

TruWave Precizie:

Tru-Val de precizie inseamna ca va veti bucura mai lină de urmărire pe aproape orice suprafață.

Bluetooth Wireless:

Cu wireless conectivitate Bluetooth și TruWave Tehnologie, funcționează aproape oriunde, cu nici un dongle sau de emisie-recepție pentru a pierde din magazin de cafea la bancă în parc.

Până La 24 De Luni De Viață A Bateriei:

Eficiența energetică caracteristici, cum ar fi un comutator on/off și de somn inteligent mod de a ajuta la reducerea consumului de energie, permițându-vă să păstrați-o pentru mai mult timp, în fapt, puteți folosi acest mouse-ul pentru până la 24 luni la doar 2 baterii AA! Este un util indicator luminos pentru a vă anunța când este aproape timpul pentru a schimba bateria.

2 Butoane Suplimentare:

Vrei pentru a comuta rapid între programe sau trece de la o pagină la alta de pe Web într-o clipă? Ai¡ll de a salva timp cu aplicația-buton de comutare și Înainte/Înapoi butoane.

TeckNet 18 Luni De Garanție:

La TeckNet, noi credem în produsele noastre. De aceea ne-am întoarce-le pe toate cu un 18 luni de garanție și să ofere prietenos, ușor de a ajunge la suport.

Caietul de sarcini:

- Polling Rate: 130Hz

- Pe tot parcursul vieții Clicuri: 5 milioane de euro

- Curent de lucru: 8.8 mA

- Tip baterie: 2 baterii AA (nu sunt incluse)

- Suport: Windows 10,8,7,Vista,XP,2008

Cutia Conține:

1 x Wireless Bluetooth mouse-ul

1 x Manual de Utilizare

Despre noi

Bine ați venit la TeckNet Vilatudor.ro Magazin!

TeckNet a început crearea și vânzarea cu amănuntul de electronice de consum, gadget-uri și accesorii cu o inovatoare fler în 2005. De atunci, compania a crescut de a deveni unul dintre cei mai importanti furnizori de accesorii pentru calculatoare personale și mass-media digitale. Suntem condusi de pasiunea de a crea inovatoare, produse de înaltă performanță, care va face viața mai ușoară și o experiență mai plăcută.

La Tecknet suntem cu toții foarte conștienți de problemele care pot veni cu a cumpara gadget-uri – a scăzut calitatea produsului și dezamăgitoare a experienței clienților.

De aceea produsul nostru de dezvoltare și procesele de livrare se efectuează cu tine, consumatorul, în minte (după toate, suntem consumatori prea!). Asta e modul în care vom gestiona pentru a crea genial produse care combină cea mai recentă tehnologie cu adevărat bună valoare.

Ce e mai mult, toate produsele noastre sunt susținute de un hassle-free de garantare. Deci, dacă pentru orice motiv nu sunteți 100% mulțumit cu un Tecknet produsul, serviciul nostru clienți prietenos echipa va ieși din modul lor de a asigura o problema este complet rezolvată.

Viața modernă este dotată cu probleme moderne. TeckNet este soluția

Livrare de Manipulare / de timp Expedierea = 1 zi lucratoare

Economie liberă de Transport De la nivel Mondial (3-90 de zile în funcție de diferite țară) oferim următoarele Servicii de curierat Expres

1. DHL, UPS, TNT, FEDEX: 3-10 zile lucrătoare

2. EMS: 8-15 zile lucrătoare.

3. Chia Post Air Mail: 2-8 săptămâni. Despre Taxe Vamale

Luând în considerare, pentru beneficiul clienților noștri, Suntem obligați să livreze comanda prin e-mail regulat. Vă rugăm să înțelegeți, cu toate acestea, taxa vamală este în afara controlului nostru, nu putem garanta nici un impozit, taxă și nu va purta nici o taxă. Dar va vom returna plata pentru express de transport (dacă ați plătit) la contul dvs. în termen de 24 de ore. Ne cerem scuze pentru orice neplăcere acest lucru poate provoca. Se întoarce

Se întoarce, restituiri & anulări politica

Problema cu achiziția dvs.?

Vă recomandăm să verificați orice manuale de produs care pot fi cuprinse cu element, sau producătorul web-site-ul pentru a stabili dacă sunt în măsură pentru a rezolva problema. Dacă sunteți în imposibilitatea de a rezolva problema, vă rugăm să ne anunțați imediat . Suntem aici pentru a ajuta!

Se întoarce: vă Rugăm să ne contactați în primul rând pentru a obține o autorizație de retur, o etichetă și în instrucțiunile de pe cum pentru a reveni la cumpărare.

Produse defectuoase: facem stoc de piese de schimb, și sunt capabili de a trimite piese de schimb. Vă rugăm să ne contactați pentru a solicita asistență.

Schimburi: Dacă achiziția se dezvoltă un defect in cadrul perioadei de garanție, vă putem oferi un schimb pentru același sau un produs similar, în funcție de Priza de curent de valori. Contact

Pentru întrebări frecvente, vă rugăm să consultați LIVRARE și RETURNARE secțiuni de informații situat pe paginile noastre . Dacă nu puteți găsi informațiile de care aveți nevoie în informațiile noastre secțiuni, și doriți să ne contactați, trimite-ne un mesaj. Suntem aici pentru a ajuta!

Pentru a ne trimite un mesaj, vă rugăm să dați click pe "Contact Vânzător" pentru a ne trimite un mesaj, avem la dispoziția clienților o echipă pentru a răspunde la orice întrebări ați putea avea.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.13kg (0.29lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 12cm x 9cm x 5cm (4.72in x 3.54in x 1.97in)
Pachet Da
Putere Tip Baterie
Numărul De Model BM307
Sistemul De Operare Windows(nu este compatibil cu windows 10), Linux
Numărul de Butoane 5
Timp pentru a pieței Apr-14
Cerere Desktop, Pentru Uz De Birou, Pentru Uz Casnic, Laptop
Produse De Stare Stoc
Dimensiuni 105mm x 65mm x 41.5 mm
Stil Deget,3D,Mini
Baterie 1 baterie AA (nu sunt incluse)
Numărul de Role 1
Tip Fără Fir Bluetooth
Orientarea Mâinii Chiar
Ambalare Pachetul De Vânzare Cu Amănuntul
DPI 2000 / 1500 / 1000
Modul De Funcționare Opto-electronice
Tip De Interfață Bluetooth
Wi-Fi Range 5-10m
Greutate brută 105g
Nume De Brand TECKNET
culoare Gri

Produse similare